G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.156.525,65

Eskişehir’de şehit düşen 2 pilotun veda töreni: Kardeşinin asker selamıyla uğurlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehirli Hava Pilot Albay Gökhan Özen, Kayseri’de düşen eğitim uçağında şehit oldu. Evli ve 9 yaşında bir kız babası olan Albay Özen’in cenazesi, memleketi Eskişehir’de toprağa verildi. Cenazede abisi Hava Pilot Kıdemli Albay Muharrem Özen, üniformasıyla kardeşini asker selamı vererek uğurladı.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesi Hasanarpa Mahallesi yakınlarında kalkış yaptıktan sonra düşen Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ait SF-260D tipi eğitim uçağında bulunan Hava Pilot Albay Gökhan Özen ve Albay Uğur Yıldız şehit oldu. Kayseri ve İzmir’de düzenlenen törenlerin ardından Albay Özen’in cenazesi Eskişehir’e getirildi. Merkez Odunpazarı ilçesindeki tarihi Reşadiye Camii’nde düzenlenen cenaze namazına ailesi, yetkililer ve askeri erkan katıldı. Şehit Albay Özen’in eşi ve kızı tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Baba Mehmet Özen ise oğlunun tabutu başındaki fotoğrafını öperek duygusal anlar yaşadı.

Vişnelik Hava Şehitliği’nde ikindi namazını müteakip toprağa verilen Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen için son görev yapıldı. Eskişehir’de hüzünlü bir atmosferde gerçekleşen cenaze töreninde şehidin ailesi, yakınları ve vatandaşlar da yoğun duygular yaşadı.

Olayla ilgili detaylar incelenmeye devam ederken, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve milletvekilleri de şehit ailesinin yanında yer aldı. Kayseri’de yaşanan bu acı olay ülkeyi derinden üzmüş olsa da, Albay Gökhan Özen gibi vatanı için canını veren kahramanları unutmak mümkün değil. Şehit pilotun ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başsağlığı dilerken, milletimizin başı sağ olsun.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eskişehir’de şehit düşen 2 pilotun veda töreni: Kardeşinin asker selamıyla uğurlandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!