G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,62
CNY4,84
GBP45,00
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,96
GR. ALTIN2.875,27
BTC2.084.291,89

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ayşe Ateş, İnfaz Tehdidi Aldığını İfşa Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ayşe Ateş, bir kişinin kendisine infaz edilmesi için haber geldiğini iddia etti. Sosyal medya paylaşımının altına yapılan tehdit mesajını ifşa eden Ateş, devletin namusuna emanet olduğunu belirtti ve tehditleri yapan kişileri mahkemede konuşmaya davet etti.

Orhan Ayçin isimli kişi, Ateş’e gönderdiği mesajı daha sonra sildi. Bunun yanı sıra, Ayşe Ateş’in tehdit edildiğini belirterek Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslendiği Burak Bekiroğlu’nun sosyal medya paylaşımlarını da ifşa etti.

Ayşe Ateş, adalet arayan kadınların hor görüldüğünü ve tehdit edildiğini açıkladı. Bekiroğlu’nun tehdit mesajlarını silmesi üzerine Ateş, paylaşımların ekran görüntülerini paylaşarak yargı önünde hesap vermeye çağırdı.

Ankara’da 30 Aralık 2022 tarihinde öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi olan Ayşe Ateş, tehditlerin devam etmesi üzerine yetkililere seslendi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya hitap eden Ateş, neden tehditlerle ilgili işlem yapılmadığını sordu.

Sinan Ateş’in suikastına ilişkin soruşturma devam ediyor. Tetikçi Eray Özyağcı, Doğukan Çep, Tolgahan Demirbaş, Emre Yüksel, avukat Serdar Öktem ve 3 polisin de aralarında bulunduğu 22 kişi tutuklanmıştı. Ancak iddianamede bazı detayların eksik olduğu ve MHP’nin adının geçmediği belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ayşe Ateş, İnfaz Tehdidi Aldığını İfşa Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!