G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,79
CNY4,87
GBP45,00
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,90
GR. ALTIN2.925,21
BTC2.088.633,27

Erzincan’da Meteoroloji Uyarısı Gerçeğe Dönüştü: Şiddetli Fırtına Ağaçları Devirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji tarafından yapılan uyarılar doğrultusunda Erzincan’da şiddetli bir fırtına meydana geldi. Fırtına nedeniyle bazı ağaçlar kırıldı ve çeşitli maddi hasarlara neden oldu.

Erzincan Valiliği yetkilileri, fırtına öncesinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılara rağmen yeterli önlemlerin alınmadığını belirttiler. Valilik, vatandaşları güvenlik önlemlerini alarak dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Fırtına nedeniyle Erzincan’ın çeşitli bölgelerinde ağaçlar devrildi ve elektrik direkleri zarar gördü. Şiddetli rüzgarlar nedeniyle bazı evlerin çatıları da uçtu ve araçlar hasar gördü.

Erzincan Belediyesi ekipleri, fırtına nedeniyle meydana gelen hasarları gidermek için çalışmalara başladı. Ekipler, kırılan ağaçları kaldırmak ve zarar gören elektrik direklerini onarmak için yoğun çaba harcadılar.

Fırtına nedeniyle şehirde yaşanan elektrik kesintisi de vatandaşları olumsuz etkiledi. Birçok mahallede elektriklerin kesik olması nedeniyle vatandaşlar mağdur oldu. Erzincan Elektrik Dağıtım Şirketi ekipleri, kesintileri gidermek için çalışmalarına devam ettiler.

Erzincan Valisi, fırtına nedeniyle meydana gelen hasarın boyutunun beklenenden büyük olduğunu belirtti. Vali, vatandaşlardan gelecekte oluşabilecek doğal afetlere karşı daha hazırlıklı olmalarını istedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilileri, fırtına nedeniyle uyarılarını sıkça yinelediklerini ve vatandaşların bu uyarıları dikkate almaları gerektiğini vurguladılar. Hava durumu önemli bir faktör olduğu için, halkın sürekli bilgi sahibi olmaları gerektiğini belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erzincan’da Meteoroloji Uyarısı Gerçeğe Dönüştü: Şiddetli Fırtına Ağaçları Devirdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!