G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.857.644,07

Emine Erdoğan’dan İsrail’e çarpıcı mesaj: “İnsanlık onuruna yapılmış en büyük ihanet!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Soykırımcı İsrail’in masum Filistinlileri hedef alan saldırıları hakkında bir açıklama yaptı. Emine Erdoğan, Uluslararası Adalet Divanı’nın saldırıları durdurma kararına rağmen Refah’ta bulunan çadır kampına yönelik bombalama eylemini insanlık onuruna yapılmış büyük bir ihanet olarak nitelendirdi.

Alevler içinde can veren mazlumların çığlıklarının vicdanlarda yankılandığını belirten Emine Erdoğan, bu vahşetin tanığı olmanın sebep olduğu derin üzüntü ve öfkenin tarif edilemez olduğunu ifade etti. İsrail’in öldürdüğü her canlının dünya vicdanında mücadele ateşini daha da alevlendirdiğini vurgulayan Erdoğan, her masumun kaybının binlerce Filistinlinin adalet ve özgürlük için daha güçlü bir şekilde mücadele etmesine vesile olacağını belirtti.

Siyonist çarkın çocukları harcanacak bir yakıt gibi gördüğünü ve gerçeklikten uzak planlarına devam ettiğini ifade eden Emine Erdoğan, İsrail’in barbar eylemlerinin toplumun barış ve adalet için daha kararlı bir şekilde bir araya gelmesini ve mücadele etmesi gerektiğini hatırlattı. Filistinli kardeşlerin kanlarıyla sulanan topraklarda artık bu tür karanlık gecelerin yaşanmaması için bu zulmü unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi.

Emine Erdoğan, tüm kalbiyle Yüce Allah’tan Filistin halkının yardımcısı olmasını diledi. Bu açıklamaların yanı sıra, Cumhurbaşkanı Erdoğan da benzer şekilde Filistin halkının hakları ve adaleti için mücadele edilmesi gerektiğini vurgulayarak, darbe ve muhtıra döneminin artık kapandığını belirtti. Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli ise ülkücü katillerle hesaplaşacaklarını açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emine Erdoğan’dan İsrail’e çarpıcı mesaj: “İnsanlık onuruna yapılmış en büyük ihanet!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!