USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.253.439,96

Emekli N.S., Polis Olduğunu Söyleyen Dolandırıcılara Dikkat Çeken Başlık!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küçükçekmece’de emekli N.S., polis olduğunu söyleyen kişiler tarafından dolandırıldığı şikayetiyle 18 Nisan Perşembe günü emniyete başvurdu. N.S., ifadesinde telefonla aranarak evindeki altınların sahte olabileceği ve operasyon bitene kadar kendilerine teslim edilmesi gerektiği söylendiğini belirtti. Altınları poşete koyarak kişiye teslim eden N.S., daha sonra dolandırıldığını anladı.

Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı ve güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Şüphelinin mağdurun oturduğu binaya gelip altınları alarak binadan ayrıldığı görüntüleri tespit edildi. Polis, kimliğini belirlediği 22 yaşındaki İbrahim K.’yı gözaltına aldı. Şüphelinin daha önceden 4 suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı. İşlemleri tamamlanan İbrahim K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırılan emekli N.S., yaşadığı olay sonrası soyulduğu hissettiğini belirterek, insanların böyle kötü niyetli kişilere inanmaması konusunda uyarılarda bulundu. Polis ise vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini ve bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı tedbirli olmalarının önemli olduğunu vurguladı. Emekli N.S. ise yaşadığı mağduriyet sonrası daha dikkatli olacağını ve benzer olaylara karşı daha hazırlıklı olacağını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emekli N.S., Polis Olduğunu Söyleyen Dolandırıcılara Dikkat Çeken Başlık!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!