USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.253.439,96

Bahçeli’nin açıklamaları: Şimşek’e destek, İttifak şaşmaz, Erbakan’a ağır sözler, ihanet tebrik edilmez

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin son grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, özellikle “yerel halk” ve “Ferdi Tayfur” konularına açıklık getirdiği konuşmasında dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca, İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı’nda genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu hakkında da görüşlerini paylaştı.

Bahçeli, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e desteklerinin devam edeceğini belirtti. İncitici olabilecek niyet okuyuculuğuna karşı olduklarını ve Şimşek’in her zaman arkasında olduklarını vurguladı. Ayrıca, Cumhur İttifakı’nın sona erdirileceği ve dağılacağı beklentilerini reddederek ittifakın devam edeceğine olan inancını dile getirdi.

Bahçeli, Fatih Erbakan’a sert eleştiriler yöneltti. Erbakan’ın siyasi ikbal ve ihtiraslarını tatmin etmek için çeşitli kılıklara büründüğünü ve Cumhur İttifakını zaafa uğratma çabalarının boşuna olduğunu ifade etti. Siyasetin doğruluktan ayrılmadan yapılması gerektiğini vurgulayan Bahçeli, İsrail’e karşı takındıkları tavır nedeniyle hükümeti eleştirenleri milletin ve Allah’ın huzuruna havale edeceklerini belirtti.

Ayrıca, İYİ Parti’nin kurultayında Müsavat Dervişoğlu’nun seçilmesini de değerlendiren Bahçeli, ihaneti tebrik etmeyeceklerini vurguladı. İhaneti ödüllendirmenin kabul edilemez olduğunu ve bu tür yönelimlerin kınanması gerektiğini söyledi.

Bahçeli’nin grup toplantısında yaptığı bu açıklamalar, siyasi gündemde önemli yankı buldu. Partisinin duruşunu ve prensiplerini korumak adına yapılan bu açıklamaların etkisi merak konusu olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçeli’nin açıklamaları: Şimşek’e destek, İttifak şaşmaz, Erbakan’a ağır sözler, ihanet tebrik edilmez

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!