USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.248.820,33

Ekonomist Korhan Berzeg’in Köpek Tina ile Yaptığı Yürüyüş Sonunda Olanlar Şoke Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönen’e bağlı Armutlu Mahallesi’nde yaşayan Ekonomist Korhan Berzeg, 17 Haziran 2023 tarihinde köpeği Tina ile yürüyüşe çıktıktan sonra kayboldu. Günlerce süren arama çalışmaları sonuçsuz kaldı ve Berzeg’in izine ulaşılamadı. Ancak, Berzeg’in kaybolduktan tam 312 gün sonra Gelgeç Mahalle Muhtarı Ahmet Gülay, içme suyu ile ilgili dere yatağında gözlem yaparken bazı bulgulara ve kemik parçalarına rastladı.

İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan çalışmalar sonucunda bulunan kemik parçalarının tamamının Korhan Berzeg’e ait olduğu belirlendi. Jandarma, kemik parçalarını Berzeg’in ailesine teslim etti. Korhan Berzeg, kaybolduğu tarihin 345. gününde cenaze namazı kılınarak son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze töreni için Armutlu Mahalle Camii’nde geniş güvenlik önlemleri alındı. Korhan Berzeg’in eşi Angela Berzeg, kızları Nisa ve Sibel başta olmak üzere akraba ve yakınları cenazeye katıldı. Balıkesir İl Emniyet Müdürü Yardımcısı İlyas Eryılmaz, İl Jandarma Komutanı Yardımcısı Albay Ali Bahadır Aslan, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Gönen İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Civan, Gönen İlçe Emniyet Müdürü Aydın Zeybek ve Gönen İlçe Müftüsü Ahmet Duran da cenazeye katılanlar arasındaydı. Berzeg’in babası Muhsin Berzeg’in yanına defnedileceği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ekonomist Korhan Berzeg’in Köpek Tina ile Yaptığı Yürüyüş Sonunda Olanlar Şoke Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!