G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,82
CNY4,88
GBP45,01
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,72
GR. ALTIN2.924,67
BTC2.075.478,56

EGO Genel Müdürlüğü, Teleferik İşletmesini Süresiz Olarak Kapatma Kararı Aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Merkez Teleferik İşletmesi için EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Mimarlar Odası tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne 2013 yılında açılan dava sonuçlandı. Mahkeme, imar planının iptaline karar verdiği için teleferik işletmesi süresiz olarak kapatıldı. Bu durumda vatandaşların mağdur olmaması için, 271 numaralı hatta ek otobüs seferleri konulacak ve ulaşım hizmeti devam edecek.

EGO Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, Ankara Merkez Teleferik İşletmesi’nin mahkeme kararı ile süresiz olarak kapatıldığını duyurdu. Bu kararın nedeni, Mimarlar Odası tarafından 2013 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesine açılan dava sonucu alındı. Mahkemenin imar planını iptal etmesi üzerine, teleferik hizmeti durduruldu. Genel Müdürlük, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için yeni düzenlemeler yapılana kadar teleferik işletmesinin kapatıldığını belirtti.

Ankara Merkez Teleferik İşletmesi’nin süresiz olarak kapatıldığı açıklandı. EGO Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, Mahkeme kararı ile teleferik işletmesinin kapatıldığı belirtildi. 2013 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne açılan davanın sonucunda mahkeme, imar planını iptal etti ve bu nedenle teleferik işletmesi kapatıldı. Yeni düzenlemeler yapılana kadar teleferik hizmetinin kapatıldığı ifade edildi. Vatandaşların mağdur olmaması için 271 numaralı hatta ek otobüs seferlerinin konulacağı duyuruldu.

EGO Genel Müdürlüğü, Ankara Merkez Teleferik İşletmesi’nin süresiz olarak kapatıldığını duyurdu. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, 2013 yılında Mimarlar Odası tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesine açılan davanın sonuçlandığı ve mahkemenin imar planını iptal ettiği belirtildi. Bu nedenle teleferik işletmesinin yeni bir düzenleme yapılana kadar kapatıldığı ifade edildi. Vatandaşların mağdur olmaması için 271 numaralı hatta ek otobüs seferleri konulacağı açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
EGO Genel Müdürlüğü, Teleferik İşletmesini Süresiz Olarak Kapatma Kararı Aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!