G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,51
CNY4,84
GBP44,80
EURO/USD1,10
BIST9.132,30
Petrol76,46
GR. ALTIN2.877,92
BTC2.133.467,78

Edirne’de Rehin Alınan Hindistanlı Turist Kurtarıldı: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hindistan’dan İstanbul’a 18 Nisan’da gelen Akhıl Krıshnan Radhakrıshnan, Edirne’ye davet edilerek rehin alındı. Radhakrıshnan, tanıştığı kişilerin evine gittiğinde tutsak edildi. Elleri ve ayakları bağlanan Radhakrıshnan’ın ailesine 2 milyon Rupi (775 bin TL) fidye istendi.

Ailenin durumu İstanbul’daki arkadaşına bildirmesi üzerine Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Polis, rehin tutulan Radhakrıshnan’ı bulmak için çalışmaya başladı. Yapılan operasyon sonucunda Radhakrıshnan’ın bulunduğu ev tespit edildi ve kurtarma operasyonu düzenlendi. Polis, evin çevresinde güvenlik önlemleri alarak şüphelileri yakaladı ve Radhakrıshnan’ı kurtardı.

Kurtarılan Radhakrıshnan sevinç gözyaşlarıyla polislere sarıldı ve ailesine durumu bildirdi. Polis, gözaltına aldığı 3 şüphelinin Pakistan uyruklu olduğunu belirledi. Rehin alan M.K. isimli kişi de polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında ‘yağma’, ‘gasp’, ‘tehdit’, ‘kasten yaralama’, ‘kişiyi hürriyetinden alıkoyma’, ‘göçmen kaçakçılığı’ suçlarından soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Edirne’de Rehin Alınan Hindistanlı Turist Kurtarıldı: İşte Detaylar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!