USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Düzce’de ilginç kaza: Otomobil havada asılı kaldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce’de yaşanan ilginç bir kaza, Armağan İlci Mahallesi Karacaoğlan Sokak’ta meydana geldi. Saat 13.00 sıralarında, virajda kontrolünü yitiren sürücüsü belirlenemeyen 15 SD 206 plakalı otomobil, kaldırıma çarptıktan sonra bir binanın zemin katında bulunan markete ait dondurma buzdolabının üzerine çıktı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü ismi belirlenemeyen kişi, tedbir amaçlı Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazanın detaylarıyla ilgili açıklamalarda bulunan yetkililer, otomobil sürücüsünün virajı alamayarak kaldırıma çarptığını ve bu esnada dondurma buzdolabının üzerine çıktığını belirtti. İsmi henüz tespit edilemeyen sürücünün durumunun iyi olduğu, ancak tedbir amacıyla hastaneye sevk edildiği bildirildi.

Düzce Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kaza ihbarını alan polis ve sağlık ekipleri, olay yerine sevk edilerek gerekli müdahaleleri gerçekleştirdi. Aracın çarptığı dondurma buzdolabı zarar görürken, çevredekiler ise olayın şaşkınlığını üzerlerinden atamadı. Kaza ile ilgili detaylı inceleme ve soruşturma devam ediyor.

Olay, mahalle sakinleri arasında da büyük şaşkınlık yaratırken, çevredeki vatandaşlar da durumu merakla takip etti. Kazanın yaşandığı sokakta geniş güvenlik önlemleri alınırken, çevredekilerin yoğun ilgisi devam ediyor. Düzce’de meydana gelen bu ilginç kaza, sürücülerin dikkatli olması gerektiği konusunda da bir uyarı niteliği taşıyor. Yaşanan olayın etkileri uzun süre konuşulmaya devam edeceğe benziyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Düzce’de ilginç kaza: Otomobil havada asılı kaldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!