USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Akşehir’de Eşi Kiraz Bahçesinden Kaybolan Kadının Cinayet Davası: Katilin İtirafları ve Ailelerin Çırpınışları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akşehir’de yaşayan Tayfur Kılıç, geçtiğimiz yıl 6 Temmuz’da eşi Bedriye Kılıç’ın kaybolması üzerine polise başvuruda bulundu. Bedriye Kılıç’ın izine rastlanmaması üzerine aile televizyon programına çıktı. Ancak Tayfur Kılıç’ın çelişkili ifadeler vermesi üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Sorgusunda eşini boğarak öldürdüğünü itiraf eden Kılıç, cesedinin Akşehir-Isparta kara yolu üzerindeki bir uçuruma attığını belirtti.

Tayfur Kılıç’ın eşinin cesedini attığı yeri göstermesi üzerine tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. Ancak yürütülen aramalarda cesede ulaşılamadı. Kılıç’ın babası da tutuklandı ancak daha sonra serbest bırakıldı. Ailesinin talebi üzerine yapılan aramalarda da herhangi bir sonuca ulaşılamadı.

Dava sürecinde Tayfur Kılıç, eşi Bedriye Kılıç’ın ölümünü kabul etmedi ve tahliyesini talep etti. Mahkeme, Kılıç’a ‘Eşe karşı kasten öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verdi. Kılıç’ın ailesi ise suçlamalardan beraat etti.

Bedriye Kılıç’ın ailesi, mahkemenin verdiği ceza üzerine mutlu olduklarını ancak kızlarının cesedinin bulunamamasından derin üzüntü duyduklarını belirtti. Oktay Er, kızının cesedinin bulunamamasının kendilerini derinden etkilediğini ifade ederken, adaletin yerini bulması için mücadelelerine devam edeceklerini ve gerekli başvuruları yapacaklarını aktardı. Elde edilen müebbet cezasının sevindirici olduğunu ancak kızlarının mezarlarının olmadığı gerçeğinin hala acı verici olduğunu dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Akşehir’de Eşi Kiraz Bahçesinden Kaybolan Kadının Cinayet Davası: Katilin İtirafları ve Ailelerin Çırpınışları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!