G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.244.612,83

D-100 Karayolunda Meydana Gelen Kaza, 2 Can Aldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, D-100 karayolu Ankara istikametinde Gölyüzü Kavşağı’nda meydana geldi. Yabancı plakalı yolcu otobüsü Gölyüzü Kavşağı’nda yeşil ışığın yanmasıyla trafik ışıklarından Ankara istikametine doğru hareket etti. Bu sırada Ankara istikametinde seyreden 34 EA 5725 plakalı otomobil, yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç hasar gördü ve içerisinde bulunan Serdar Genişyürek (19), Mehmet Ali Yoz (24) ve Ahmet Ş. (19) ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen yaralıların yakınları sinir krizleri geçirirken, yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle bölgede trafik akışı bir süre alternatif yollardan sağlandı.

Serdar Genişyürek, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Mehmet Ali Yoz ise İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı olarak sevk edildi. Ne yazık ki her iki vatandaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ahmet Ş.’nin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle bölge, trafik akışının sağlanması için bir süreliğine alternatif yollara yönlendirildi. Kavşakta trafik ışıklarının çalışma durumu ve diğer sürücülerin ifadeleri incelenerek olayın detayları ortaya çıkarılmaya çalışıldı. Yolcu otobüsünün hızı, otomobilin mesafesi ve diğer etkenler göz önünde bulundurularak kaza raporu oluşturuldu.

Yaralıların yakınları ve aileleri, hastaneye gelerek durumları hakkında bilgi almaya çalıştılar. Acı haberle birlikte yaşanan üzüntü ve endişe, hastane koridorlarında hissedilir derecede arttı. Kazada hayatını kaybeden vatandaşların yakınları ise büyük bir üzüntü içerisinde hastaneden ayrıldılar.

İlgili kurumlar ve güvenlik birimleri, olayın soruşturulması ve benzer kaza vakalarının önlenmesi için gerekli tedbirleri alacaklarını belirtti. Kavşakta özellikle trafik ışıklarının düzgün çalışması ve sürücülerin kurallara uyması konularında denetimler sıklaştırılacak. Kaza sonrası bölgede yaşanan trafik sıkıntısının ise en kısa sürede normale dönmesi için gerekli çalışmalar yürütülmeye devam edilecek.

Kaynak: İHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
D-100 Karayolunda Meydana Gelen Kaza, 2 Can Aldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!