G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.135.592,02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NUN Okullarının 4. Mezuniyet Töreninde Torunuyla Coştu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NUN Okullarının 4. Mezuniyet Töreni’nde torunu Ahmet Akif’in de aralarında bulunduğu öğrencilerin sevincine ortak oldu. NUN Okulları tarafından düzenlenen törende, 2023-2024 eğitim öğretim dönemini başarıyla tamamlayan 69 öğrenci mezun oldu. Okulun kurucusu Berat Albayrak ve Yönetim Kurulu Başkanı Esra Albayrak’ın da katıldığı törene, Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Prof. Dr. Hayrettin Karaman ve Sadık Albayrak da iştirak etti. Erdoğan, NUN Okulları’nın milli ve manevi değerlere bağlı iyi insan yetiştirme amacıyla kurulduğunu vurgulayarak, öğrencilerin hayata manevi ve bilimsel donanımla hazırlandığını belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, insanın bir duruşu, bakışı, anlayışı ve davası olması gerektiğini vurgulayarak, idealleri olması gerektiğini söyledi. Erdoğan, mezuniyet töreninde onur konuğu olarak yer alan Prof. Dr. Karaman’ı gençlere seslenmek üzere takdim etti ve geçmişten günümüze duruşuyla örnek olmaya devam eden isimlere dikkat çekti.
Törenin kapanışında, Cumhurbaşkanı Erdoğan, torunu Ahmet Akif’e diplomasını takdim etti. Mezun öğrencilerin alana girişlerinde, Necip Fazıl Kısakürek’in şiirlerinden bestelediği eserlerle Yücel Arzen eşlik etti. Mezunlardan Muhammed Halil, konuşmasında Türkiye’ye sığınarak eğitim hayatına devam eden ve Caltech’ten tam burslu olarak kabul alan öğrencileri temsil etti. Halil, dayanışma ve ortak gayeyle bölgesel sorunların çözülebileceğini vurgulayarak mezunlara cesaret verdi.
Törende, NUN Eğitim ve Kültür Vakfı Kurucuları Berat Albayrak ve Esra Albayrak da konuşma yaparak öğrencilere başarılar diledi. Tören, diplomaların verilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen törenden paylaşılan fotoğraflar, Erdoğan Dijital Medya hesabında sosyal medya platformunda paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NUN Okullarının 4. Mezuniyet Töreninde Torunuyla Coştu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!