G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.060,51

CHP ve DEM Kazanan Sol Parti’yi Tebrik Etti! Muhalefetin Beklenmedik Başarısı – TİP PM Açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Parti Meclisi, CHP, DEM ve iki belediye kazanan Sol Parti’yi tebrik etti. Muhalefetin beklenmedik başarısına vurgu yapılan yazılı açıklamada, “Toplumda olgunlaşan ve 31 Mart seçim sonuçlarından görülen bir dip dalgası şeklinde ortaya çıkan bu eğilimin neden ve nasıl öngörülemediği üzerinde durulması gereken bir konudur” denildi. Ankara’da yapılan açıklamada TİP, muhalefetin bu başarısını takdirle karşıladı.

Parti Meclisi, CHP’nin, HDP’nin ve iki belediyenin Sol Parti’nin kazanmasını tebrik etti. TİP, muhalefetin gösterdiği başarının, toplumda olgunlaşan ve 31 Mart sonuçlarına yansıyan bir dip dalgası şeklinde olduğunu belirtti. Ankara’da gerçekleşen açıklamada TİP, bu durumun neden ve nasıl öngörülemediğinin değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

TİP Parti Meclisi, CHP, DEM ve iki belediyeyi kazanan Sol Parti’yi kutladı. Muhalif partilerin beklenmedik başarısını vurgulayan TİP, toplumda olgunlaşan ve 31 Mart seçim sonuçlarına yansıyan bir dalgalanmanın yaşandığına dikkat çekti. Açıklamada, bu eğilimin neden ve nasıl öngörülemediğinin değerlendirilmesi gerektiği belirtildi. Ankara’da yayınlanan habere göre TİP, muhalefetin bu başarısını takdirle karşıladı.

TİP, CHP’nin, DEM’nin ve iki belediyenin kazanılmasını kutlayan Sol Parti’yi tebrik etti. Muhalefetin beklenmedik başarısına işaret eden TİP, toplumda olgunlaşan ve 31 Mart seçim sonuçlarına yansıyan bir dalgalanmanın görüldüğünü belirtti. Ankara’da yapılan açıklamada, bu durumun neden ve nasıl öngörülemediğinin değerlendirilmesi gerektiği vurgulandı. TİP, muhalefetin bu sonuçlarını takdirle karşıladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP ve DEM Kazanan Sol Parti’yi Tebrik Etti! Muhalefetin Beklenmedik Başarısı – TİP PM Açıklaması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!