G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,90
CNY4,87
GBP45,51
EURO/USD1,11
BIST9.207,53
Petrol75,66
GR. ALTIN2.912,28
BTC2.099.755,60

CHP ve AK Parti’den flaş buluşma: Erdoğan ile Özel görüşecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanlarından biri olan Özel, muhabirimize yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile öncelikli konuları, çözüm önerilerini ve parti görüşlerini içeren bir dosya ile buluşmaya hazırlandığını belirtti. Özel’in bu buluşmanın detaylarını önümüzdeki haçta Erdoğan’a ileteceği ve görüşme tarihi kararlaştırılacağı öğrenildi.

Öte yandan, CHP’nin MYK toplantısında yerel yönetimler çalıştayının gündemi de ele alındı. CHP’li belediye başkanlarına daha önce yazılı olarak iletilen uyarılar, bu toplantıda bir kez daha sözlü olarak hatırlatılacak. Önümüzdeki günlerde iki parti yetkilisi arasında yapılacak görüşmelerle, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile randevu olasılığı değerlendirilecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özel, PM toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirecekleri görüşmenin ülkenin sorunları üzerine olacağını belirtti. Bu görüşmenin sadece nezaket ziyareti değil, ülkenin meselelerine çözüm odaklı yaklaşım getirme amacı taşıdığını vurguladı.

CHP’nin yerel yönetimler çalıştayında Özel, belediye başkanlarına yeni döneme ilişkin tavsiye ve uyarılarını iletecek. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tecrübelerini paylaşarak başkanlara bir sunum gerçekleştirecek. Bu etkinlikte CHP’li belediye başkanlarına yönelik önemli bilgiler ve deneyimler paylaşılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP ve AK Parti’den flaş buluşma: Erdoğan ile Özel görüşecek!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!