G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,04
CNY4,86
GBP45,55
EURO/USD1,11
BIST9.891,00
Petrol73,04
GR. ALTIN2.921,15
BTC2.166.683,75

CHP Kampanya Direktöründen Şok İddia: Sancaktepe Belediyesi’nde Jakuzi Skandalı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Necati Özkan, CHP’nin kampanya direktörü olarak görev yapmakta ve Sancaktepe Belediyesi’ne karşı algı operasyonu başlatmıştır. Söz konusu belediyede jakuzi yapıldığı iddiasında bulunan Özkan, bu iddiayı bir televizyon programında dile getirmiştir. Belediye başkanı Şeyma Döğücü ise sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaparak suçlamalara cevap vermiştir. Döğücü, hukuk önünde ve milletin vicdanında iftira atanın bedelini ödeyeceğini belirtirken, iddiaların doğruluğunu ispat etmeyen Özkan’ı aşağılayıcı bir şekilde eleştirmiştir. Ayrıca Döğücü, belediye başkanına seslenerek iddialara canlı yayında yanıt vermesi gerektiğini ifade etmiştir.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise sosyal medya hesabından Döğücü’ye destek vererek yalan ve iftiraların siyaseti kirlettiğini dile getirmiştir. Seçim sonrası yaşanan bu polemik, siyasi partiler arasında tansiyonu yükseltmiş ve kamuoyunda da büyük yankı uyandırmıştır. Kabaktepe, iftiraların ahlaksızlık ve niteliksizlik olduğunu belirterek siyasi rakiplere ahlaki davetlerde bulunmuştur.

Bu gelişmeler, yerel seçim sonrası siyasi atmosferde yaşanan gerilimi ve çekişmeyi gözler önüne sermektedir. Siyasetin karşılıklı suçlamalar ve iftiralar üzerine inşa edilmesi, toplumun siyasete olan güvenini sarsmaktadır. Bu tür polemikler, siyasetin niteliğini düşürmekte ve siyasetçiler arasındaki güveni zedelemektedir. Sonuç olarak, siyasetin daha temiz ve ahlaki bir zeminde yürütülmesi gerekliliği bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Bu tür iddialar karşısında sağduyulu ve sorumlu davranarak olayların gerçek yüzünü ortaya çıkarmak, toplumun da beklentisi olmalıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Kampanya Direktöründen Şok İddia: Sancaktepe Belediyesi’nde Jakuzi Skandalı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!