G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,18
CNY4,88
GBP45,77
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,93
GR. ALTIN2.915,04
BTC2.254.737,25

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin’in Oğlu Avukat Hüseyin Keskin İntihar Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avukat Hüseyin Keskin’in intihar ettiği acı olay, Kocasinan ilçesi Barbaros Mahallesi Oymak Caddesi’ndeki Sümer Hukuk Plaza A Blok 1’inci katta gerçekleşti. CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, oğlu olan avukat Hüseyin Keskin’den haber alamayınca ofisine gitti. İçeri giren Keskin, oğlunu silahla vurulmuş halde buldu ve durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, Hüseyin Keskin’in hayatını kaybettiğini belirledi ve Avukat Keskin’in cenazesi Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İntihar eden avukat Hüseyin Keskin’in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınıp Kayseri Cemevi’ne getirildi. Burada dualarla anılan Hüseyin Keskin için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da taziye dileklerini iletti. Hüseyin Keskin’in cenazesi daha sonra Hulusi Akar Camisi’ne taşındı ve burada kılınan cenaze namazına çeşitli siyasi isimler ve protokol mensupları katıldı. CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, taziyeleri kabul ederken gözyaşlarına boğuldu.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından avukat Hüseyin Keskin’in cenazesi asri mezarlıkta toprağa verildi. Bu acı olay sonrası tüm Kayseri halkı ve siyasi temsilciler bir araya gelerek acılı aileyi yalnız bırakmadı. Ancak, olayın detayları ve avukat Hüseyin Keskin’in intihar nedeni ile ilgili daha fazla bilgi henüz paylaşılmadı. Keskin ailesinin bu acı gününde tüm Kayseri halkı ve sevenleri yanlarında olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin’in Oğlu Avukat Hüseyin Keskin İntihar Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!