G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,59
CNY4,88
GBP44,94
EURO/USD1,10
BIST9.184,13
Petrol78,33
GR. ALTIN2.912,56
BTC2.181.661,40

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kütahya Ziyaretinde Dikkat Çeken Taleplerde Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Kütahya’ya gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında partisinin il başkanlığına geçen Tamer Yenikaya ve Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci tarafından karşılandı. Parti önünde toplanan kalabalık için güvenlik önlemi olarak konulan polis bariyerlerinin kaldırılmasını isteyen Özel, halkın yanında olacaklarını vurguladı.

Özel, ziyareti sırasında emekliye, esnafa, çiftçilere ve üreticilere destek vereceklerini dile getirdi. Mustafa Kemal Atatürk gibi köylüyü milletin efendisi konumuna getireceklerini belirten Özel, kesim ayırt etmeksizin herkesi destekleyeceklerini ifade etti. Öğretmen atamalarını gündemde tutmak için İstanbul’da yapılacak olan bir etkinliğe katılacaklarını duyuran Özel, halkın protesto ve gösteri haklarını geri alacaklarının sözünü verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’yi ziyaret ederek, belediye başkanının başarısından övgüyle bahsetti. Özel, Eyüp Kahveci’nin seçilmiş belediye başkanı olarak herkesi gururlandırdığını ifade etti. Öğretmenlerin, emeklilerin, çiftçilerin ve esnafların haklarını savunacaklarını söyleyen Özel, herkesi Ankara Tandoğan’da düzenlenecek olan Büyük Emekli Mitingi’ne davet etti.

Ziyaret sırasında Kütahya Belediye Başkanlığı Şeref Defteri’ni imzalayan Özel’e, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci tarafından kentin meşhur çini vazosu hediye edildi. Programının ardından Kütahya’dan ayrılan Özel, yapmış olduğu ziyaret ve açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kütahya Ziyaretinde Dikkat Çeken Taleplerde Bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!