G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,98
CNY4,85
GBP45,60
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,62
GR. ALTIN2.883,98
BTC2.166.720,45

Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kiraz Gülsün Bor Güner (50) adlı eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı sabah saatlerinde Mutlukent Mahallesi Angora Evleri Sevdalı Patika Sokak’ta bulunan 12. kattaki evinin balkonundan düştü. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve Güner’in hayatını kaybettiği belirlendi. Cansız bedeni, ölüm sebebi belirlenmek üzere Keçiören’deki Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Güner’in vertigo hastası olduğu ve psikolojik sorunları bulunduğu iddia edildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Güner, evli ve bir çocuk annesiydi. Dünya Bankası’nda kısa dönemli danışmanlık yaptıktan sonra Türkiye’ye dönerek Hazine Müsteşarlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü İç Borç Yönetimi Dairesinde şube müdürü olarak görev aldı. 2010 yılında ise Washington Büyükelçiliğine ekonomi müşaviri olarak atandı ve 3 yıl boyunca görev yaptı. 2014 yılında Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olan Güner, 10 yıl boyunca bu görevi üstlendi. Ancak 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilmeyerek istifa etti.

Olayda yaşanan trajedinin ardından Güner’in aile üyeleri ve yakın çevresi büyük bir şok yaşadı. Güner’in ani ölümü, çevresindeki herkesi derin üzüntüye boğdu. Ailenin acısı büyük.

Polis ekipleri olayın detaylarını araştırmaya devam ederken, Güner’in ölümüyle ilgili soru işaretleri hala devam ediyor. Güner’in dramatik ölümü, aynı zamanda Ankara’da geniş yankı uyandırdı ve insanları derin düşüncelere sevk etti. Güner’in anıları ve hizmetleri, tanıdıkları ve sevenleri tarafından da büyük bir özlemle anılacak. Allah rahmet eylesin.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!