G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.999,06

Bursa’da Bıçaklı Kavga: 50 Bin Liralık Borcunu Öldürerek Aldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde geçen yıl nisan ayında yaşanan olayda, Engin Altın ve Uğur Ermiş arasında çıkan tartışma sonucunda büyük bir olay yaşandı. Altın, iddiaya göre Ermiş’i bıçakladıktan sonra, yanındaki kardeşi Oğuz Ermiş tarafından bacaklarından vurularak yaralandı. Uğur Ermiş, bu saldırı sonucunda hayatını kaybederken, Engin Altın gözaltına alındı ve tutuklandı. Oğuz Ermiş ise denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakıldı.

Ancak, Engin Altın tahliye olduktan sadece 2 ay sonra, arkadaşının açtığı emlak ofisini ziyaret ettiği sırada Oğuz Ermiş tarafından sokakta 12 kurşunla vurularak öldürüldü. Olay sonrası yakalanan ve gözaltına alınan Oğuz Ermiş, verdiği ifadesinde ağabeyini öldürdüğü Engin Altın ile aralarında çıkan tartışma sonrasında ateş ettiğini belirtti.

Duruşmada savunma yapan Oğuz Ermiş, Engin Altın’ın kendisine tehdit mesajları gönderdiğini ve annesinin kendisine yemin ettirdiğini, ancak olay anında korkarak ateş ettiğini söyledi. Engin Altın’ın annesi ise oğlunun suçsuz olduğunu ve Oğuz Ermiş’in kendisini takip ettiğini iddia etti.

Oğuz Ermiş’in avukatı ise, müvekkilinin meşru müdafaa hükümleri ve haksız tahrik gerekçesiyle savunma yaptı. Ancak mahkeme heyeti, Ermiş’i ‘Kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı. Bu olay, Bursa’da yakın zamanda yaşanan acı ve şaşırtıcı bir cinayet vakası olarak hafızalarda yer etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Bıçaklı Kavga: 50 Bin Liralık Borcunu Öldürerek Aldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!