G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,81
CNY4,88
GBP45,09
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,59
GR. ALTIN2.935,10
BTC2.092.812,00

Bursa’da Alkollü Sürücü Kaçtı, Polisleri Ezip Geçti! O Anlar Kamerada

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da kural ihlali yapan ve alkollü yola çıkan sürücülere yönelik denetimlerini sıkı tutan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehirdeki huzuru sağlamaya devam ediyor. Dün gece Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen denetimlerde alkollü olduğu belirlenen bir sürücü, polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri, sürücünün önünü keserek kaçmasını engellemeye çalıştı ancak sürücü polisin uyarılarına rağmen durmamakta kararlıydı. Bu esnada yaşanan olaylar kamera tarafından kaydedildi.

Ehliyetsiz olduğu tespit edilen sürücü, mesafe kat eden bir kovalamacanın ardından yakalandı. Sürücüye, drift yapmak, ters yöne gitmek ve ‘dur’ ihtarına uymamaktan dolayı toplamda 130 bin lira idari ceza kesildi. Gözaltına alınan sürücünün daha önce ehliyetine el konulduğu ve kaçtığı belirlendi.

Olayla ilgili detaylar ve yaşanan kovalamacaya dair görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Sürücünün yasa dışı davranışları ve polisle yaşadığı kaçma anının görüntüleri, vatandaşlar arasında büyük tepki topladı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ise bu tür kural ihlallerine kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceğini ve hızla müdahale edileceğini belirtti.

Bu tür olaylara karşı toplumun duyarlı olması ve gerektiğinde emniyet birimlerine destek vermesi gerektiğinin altını çizen yetkililer, alkollü ve ehliyetsiz sürücülerin ciddi tehlike oluşturduğunu ve bu tip ihlallerin toplumun huzurunu bozduğunu vurguladı. Şehir genelinde daha fazla denetim ve kontrollerin yapılacağı, kural ihlali yapan sürücülere gerekli cezaların kesileceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Alkollü Sürücü Kaçtı, Polisleri Ezip Geçti! O Anlar Kamerada

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!