G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,87
CNY4,79
GBP44,95
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,97
GR. ALTIN2.821,78
BTC1.974.608,67

Burdur’da Diyaliz Bölümünde Hastaların Rahatsızlanması Kriz Masası Oluşturdu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burdur Devlet Hastanesi Diyaliz Bölümünde Meydana Gelen Olayda Birçok Hastanın Rahatsızlanması Üzerine Kriz Masası Oluşturuldu

Burdur Devlet Hastanesi Diyaliz Bölümünde tedavi gören birçok böbrek hastası, akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastanenin acil servisine başvurdu. Hastaların durumu ciddi olduğu için ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla çevre hastanelere nakledildi. Olay yeri inceleme ekipleri de hastanenin diyaliz bölümünde detaylı incelemelerde bulundu.

Burdur Valiliği tarafından Vali Türker Öksüz ve İl Sağlık Müdürü Murat Erk’in katılımıyla kriz masası oluşturularak durum değerlendirme toplantısı yapıldı. Resmi açıklamanın toplantının ardından Burdur Valiliği tarafından yapılacağı bildirildi. Olayın ardından rahatsızlanan hastalardan birinin yakını, yengesini hastaneye getirdiklerini ve durumunun sabah diyalize girdikten sonra rahatsızlanmasıyla ortaya çıktığını aktardı. Hastaların hastaneden çevre hastanelere sevk edildiği bilgisi verildi.

Zeynep Ceylan adlı hasta yakını, yaşanan durumu şu sözlerle anlattı: “Yengemi hastaneye getirdik. Rahatsızlanınca beni aradı. Yardımcı olmak için buraya geldim. Şimdi Bucak Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Sabah diyalize girmişti, çıkınca rahatsızlandı. Konuşma sıkıntısı vardı. Biz de diğer hastalar gibi buraya geldik, buradan çevre hastanelere sevk edildik. Hastamızın durumu iyi, bilinci açık çok şükür. Herkese geçmiş olsun.”

Olayın detaylarıyla ilgili resmi açıklama Burdur Valiliği tarafından yapılacak. Olayın neyden kaynaklandığı ve hastaların sağlık durumlarıyla ilgili daha fazla bilgi, Valilik tarafından kamuya duyurulacak. Hastaların durumunun şu an için iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Olayın yaşandığı hastanenin diyaliz bölümünde alınan güvenlik önlemleri artırılarak benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli adımlar atılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Burdur’da Diyaliz Bölümünde Hastaların Rahatsızlanması Kriz Masası Oluşturdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!