G-QXXHXL9JW0
USD34,07
EURO37,94
CNY4,82
GBP45,22
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,37
GR. ALTIN2.802,42
BTC2.121.231,93

Beşiktaşlı Jean Onana: “İstanbul’da Avantajlı Skor Alacağız!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaşlı futbolcu Jean Onana, Lugano ile oynadıkları UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu maçında 3-3 berabere kaldıkları sonucun ardından açıklamalarda bulundu. Oyuncu, maçı değerlendirerek takımın durumunu aktardı. Maç sırasında 3-1 önde olduklarını ancak yememeleri gereken goller yediklerini belirtti. Bu durumun iyi bir skor olmadığını vurgulayan Onana, Istanbul’da daha pozitif bir skor almayı hedeflediklerini ifade etti. Özellikle iletişimin önemine değinen futbolcu, Al-Musrati ile alan paylaşımında doğru hamleler yaptıklarını ve takımın oyununu buna göre toparladıklarını belirtti. Oyuncu, bu sezon takımda çok daha iyi bir atmosfer olduğunu ve teknik direktörleri ile iyi iletişim kurduklarını ve kendilerini önemsediklerini ifade etti.

Zeminin bahane olamayacağını söyleyen Onana, saha şartlarının her iki takım için eşit olduğunu ve Istanbul’da Beşiktaş için daha iyi koşulların olacağını dile getirdi. Maçın avantajlı bir skorla sonuçlandığını belirten futbolcu, ikinci maçın evlerinde ve taraftar desteğiyle daha olumlu bir şekilde sonlanacağını düşündüklerini söyledi. İkinci maçın daha agresif geçeceğini ve takımın koşulları lehine çevireceğini düşünen Jean Onana, bu avantajları kullanarak turu geçmek istediklerini ifade etti.

Jean Onana, taraftarlara seslenerek Beşiktaş için ellerinden geleni yapacaklarını ve turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu vurgulayan futbolcu, onları mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Maçın rövanşında da taraftar desteğine ihtiyaç duyacaklarını belirten Onana, taraftarların takıma olan desteğinin önemini vurguladı.

Son olarak, haberde kullanılan görselin TRTSPOR’dan alındığı belirtildi. Jean Onana’nın maç sonrası açıklamaları, takımın durumu ve hedeflerine yönelik sözleri haberde detaylıca yer aldı. Maçın skoru, takımın performansı ve gelecek beklentileri hakkında verilen bilgiler, Beşiktaşlı futbolcu Jean Onana’nın değerlendirmeleri doğrultusunda okuyucuya aktarıldı. Turun dönüm noktasının ikinci maç olacağı ve takımın taraftarların desteğiyle daha güçlü bir şekilde sahaya çıkacağı vurgulanarak haber sonlandırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaşlı Jean Onana: “İstanbul’da Avantajlı Skor Alacağız!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!