G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,83
GBP45,41
EURO/USD1,12
BIST9.968,21
Petrol74,52
GR. ALTIN2.863,66
BTC2.156.697,53

Beşiktaş, Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Futbol Takımı, Süper Lig’in 31. haftasında 4 Nisan Perşembe günü Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak. Takım, müsabakanın hazırlıklarını sürdürmek için antrenmanlarına devam ediyor. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanlara teknik direktör Fernando Santos liderlik ediyor. Antrenmanlar genellikle ısınma koşuları ile başlıyor ve pas çalışmalarıyla devam ediyor. Son olarak taktiksel çift kale maçla antrenmanlar tamamlanıyor.

Beşiktaş Futbol Takımı, Başakşehir maçı hazırlıklarına bir günlük aranın ardından devam etti. Antrenmanlar BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşiyor ve teknik direktör Fernando Santos’un liderliğinde yapılıyor. Antrenmanlar genellikle ısınma koşularıyla başlıyor ve pas çalışmaları ile devam ediyor. Antrenmanlar taktiksel çift kale maçlarla sona eriyor. Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Beşiktaş Futbol Takımı, Süper Lig’in 31. haftasında Başakşehir’e karşı deplasmanda mücadele edecek. Takım, maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde devam ediyor. Antrenmanların başında genellikle ısınma koşuları yapılıyor ve pas çalışmaları gerçekleştiriliyor. Antrenmanlar taktiksel çift kale maçlarla sona eriyor. Beşiktaş, yarın gerçekleştirilecek olan antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Fernando Santos’un yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlar, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılıyor. Antrenmanlara takımın tüm oyuncuları katılıyor ve çalışmalar genellikle pas ve taktik çalışmaları üzerine yoğunlaşıyor. Antrenmanlar, genellikle çift kale maçlarla sona eriyor ve takımın fitness seviyesini yükseltmeye yönelik çalışmalar içeriyor. Beşiktaş, Başakşehir maçı için hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Beşiktaş Futbol Takımı, Başakşehir maçı öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Takım, antrenmanlarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştiriyor ve Fernando Santos’un liderliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Antrenmanlar genellikle pas ve taktiksel çalışmalarla başlıyor ve çift kale maçlarla sona eriyor. Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve Başakşehir maçına en iyi şekilde hazır olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş, Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!