USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Banka Müdürü Seçil Erzan Davasında Yeni Gelişme: Fatih Terim Mağdur Sıfatını Alıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Banka müdürü Seçil Erzan’ın, yüksek kar vaadiyle birçok tanınmış ismi dolandırdığı iddiasıyla başlayan dava, Fatih Terim’in mağdur sıfatını almasıyla yeni bir boyut kazandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan birleştirme talepli iddianamede, 28 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı öne sürülen Seçil Erzan’ın, Terim’in uzun yıllardır müşterisi olduğunu ve kendisinden hiçbir şekilde para almadığını iddia ettiği belirtilirken, Terim ise bu fonla hiçbir ilişkisinin olmadığını savundu.

Erzan’ın görev yaptığı dönemde Fatih Terim’in banka hesap hareketlerine elle ekleme yaparak 3 milyon dolar daha eklediği iddia edilen Rüya Sağır da ifadesinde, Terim’in uzun yıllardır finans danışmanı şeklinde hareket ettiğini ve elden 300 dolar aldığını itiraf etti. Şüphelilerin, Terim’in hesap hareketlerinde yer almayan elle ekleme yaparak müştekiye yolladıkları görsele ilişkin sunulan dökümler de dikkate alınarak, şüphelilerin fikir ve eylem birliği içerisinde hareket ederek Terim’i dolandırdığı belirtildi.

Terim’in, 6 Nisan 2023’te banka hesabındaki paranın eşinin hesabına aktarılmasını talep ettiği ancak 3 milyon doların hala gönderilmediğini tespit ettiği ve bu durumdan Rüya Hanım’a şikayetçi olduğu ifade edildi. Hazırlanan birleştirme talepli iddianame kabul edilirse, mağdur sayısı 29’a yükselecek. Bu olayda daha fazla mağdur olabileceği düşünülen kişiler arasında Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi isimler de bulunmaktadır. Bu davada adı geçen isimlerin yakın zamanda savunmalarını mahkemeye sunmaları beklenmektedir. Son gelişmelerin ardından bu dolandırıcılık davasının nasıl bir sonuçla sonuçlanacağı merakla beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Banka Müdürü Seçil Erzan Davasında Yeni Gelişme: Fatih Terim Mağdur Sıfatını Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!