USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.245.066,29

Okul Müdür Yardımcısı, Servisten İnen Öğrenciyi Kesici Aletle Kovaladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serik’e bağlı Boğazkent Mahallesi’ndeki Nurten- Turan Kilit Ortaokulu 6’ncı sınıf öğrencisi F.M.B., 27 Mayıs’ta okul çıkışı eve giderken, servisten indiği sırada, iddiaya göre aynı okulun ilkokul kısmında müdür yardımcısı olarak görev yapan A.Ç.’nin saldırısına uğradı. A.Ç. aracını, servisten inen F.M.B.’nin üzerine sürdükten sonra kesici aletle kovaladı. Koşarak komşularının evine sığınan F.M.B., durumu ailesine anlattı. Adnan Birgül, oğluyla polis merkezine giderek, A.Ç.’den ‘kasten yaralama’ ve ‘tehdit’ suçlarından şikayetçi oldu. Polisin gözaltına aldığı müdür yardımcısı A.Ç., savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Adnan Birgül’ün başvurusu üzerine A.Ç. hakkında idari soruşturma başlattı. A.Ç.’nin daha önce benzer olaylar nedeniyle iki kez idari soruşturma geçirdiği, ancak delil yetersizliği nedeniyle kovuşturmaya yer olmadığı kararı verildiği öğrenildi.

Adnan Birgül, oğluna sürekli şiddet uygulayan ve ölümle tehdit eden müdür yardımcısı A.Ç.’nin olay öncesi ve sonrasında yaşananları detaylı bir şekilde anlattı. Ailevi sorunları olduğunu belirttiği A.Ç.’nin daha önce diğer velileri darbettiğini de ifade etti. A.Ç.’nin, olay anının güvenlik kamerası görüntülerinin bulunduğunu da belirtti.

Oğlunun can güvenliğinden endişe eden Adnan Birgül, söz konusu müdür yardımcısının okula geri dönmesi durumunda çocuğunu okula göndermekte tereddüt ettiğini dile getirdi. Veliler olarak çocuklarını okuldan almayı düşündüklerini ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne konuyu ilettiklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Okul Müdür Yardımcısı, Servisten İnen Öğrenciyi Kesici Aletle Kovaladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!