G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,62
CNY4,85
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,33
GR. ALTIN2.881,07
BTC2.141.357,12

Bakanlıkta Yapılan Görevden Alma ve Atamalar açıklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda büyük bir görev değişikliği yaşandı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararlarla birçok isim görevden alındı ve yeni atamalar yapıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda Kadının Statüsü Genel Müdürü Gülser Ustaoğlu görevden alındı. Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Özge Aydiş Toy, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğüne ise Muharrem Kurt atandı. Rize İl Müdürü İdris Altuntaş ve Samsun İl Müdürü Tekin Balcı da görevden alınanlar arasındaydı.

Yapılan yeni atamalarla birlikte 19 il müdürlüğüne atamalar gerçekleştirildi. Amasya İl Müdürlüğü’ne Mersin İl Müdürü Veysel Topkaya, Bitlis İl Müdürlüğü’ne Vefa Akdoğan, Çorum İl Müdürlüğü’ne Sahit Aydın gibi birçok ilde yeni isimler göreve getirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda da önemli değişiklikler yaşandı. Uluslararası İşgücü Genel Müdür Yardımcısı Metehan Özcan, Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Bülent Aytaç ve Hukuk Hizmetleri Müdürü Şükran Doğan görevlerinden alındı. Yapılan atamalarla birlikte Mehmet Baş, Oğuz Tuncay, İbrahim Esenkar gibi isimler önemli görevlere getirildi.

Bununla birlikte diğer kurumlarda da bazı atamalar gerçekleşti. Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcılıklarına Mustafa Işık ve Engin Akyol atanırken, Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu Üyeliğine Murat Doğanay ve diğer önemli görevlere de yeni isimler atandı.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü’nde de Yönetim Kurulu üyeliklerine Ersin Dilber ve Hasan Davulcu atandı. Bu görev değişiklikleri ile birlikte kamu kurumlarında bir dönüşüm süreci yaşandığı görülmekte. Yapılan atamaların kamu hizmetlerine olumlu yansımaları olması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakanlıkta Yapılan Görevden Alma ve Atamalar açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!