G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.857.644,07

Avukat, İcra Memurunu Vurdu: “17 Aydır Tutukluyum, Basit Bir Yaralama Olayından Dolayı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmit ilçesinde husumet beslediği icra memuru Bünyamin Alyakut’u tabancayla vurarak yaralayan ve tutuklu yargılanan Avukat Teoman Ekşioğlu, tahliyesini talep etti. Olay 27 Aralık 2022 tarihinde Ilgaz Sokak’ta meydana geldi. İcra memuru Alyakut, silahlı saldırı sonucu elinden ve kasığından yaralandı, saldırgan olay yerinden kaçtı. Polis, saldırganı avukat Ekşioğlu olarak belirledi ve gözaltına aldı. Ekşioğlu tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Alyakut hastaneden taburcu edildi.

Ekşioğlu, mahkemede yaptığı savunmada amacının öldürmek ya da öldürmeye teşebbüs etmek olmadığını belirtti. 17 aydır haksız yere tutuklu olduğunu ve basit bir yaralama olayından dolayı tutuklu bulunduğunu dile getirdi, serbest bırakılmasını talep etti. Mahkeme, kati raporun beklenmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Ekşioğlu olayın ardından, mağdurun kendisine husumet beslediğini iddia etti. Mağdur Alyakut ise Ekşioğlu’nun kendisini şikayet ettiğini ve yalan tanıklık yaptığını belirterek husumet oluştuğunu ifade etti.

Sanık avukatı, suçlamaları reddederek öldürmeye teşebbüs suçunun şartlarının oluşmadığını savundu. Ekşioğlu’nun ambulansı aradığını ve asla öldürme niyeti olmadığını belirtti, tahliyesini talep etti. Mahkeme ise kati raporun beklenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Avukat, İcra Memurunu Vurdu: “17 Aydır Tutukluyum, Basit Bir Yaralama Olayından Dolayı”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!