USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.242.064,97

ASELSAN, TAİS ve STM İle 420 Milyon Euroluk Sözleşme Değişikliği!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ASELSAN, TAIS Ortak Girişimi ve STM İş Ortaklığı ile yaklaşık 420 milyon euroluk bir sözleşme değişikliği gerçekleştirdi. Bu değişiklik, MİLGEM Savaş Sistemleri Sözleşmesi kapsamında yapıldı ve MİLGEM 9-12 gemilerinin savaş sistemleri ve faydalı yükleri sözleşmeye dahil edildi.

Yapılan bu sözleşme değişikliğiyle birlikte ASELSAN, TAIS Ortak Girişimi ve STM İş Ortaklığı arasındaki işbirliği güçlenmiş oldu. MİLGEM projesi, Türk Deniz Kuvvetleri‘nin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen modern ve yerli bir savaş gemisi programıdır.

Bu sözleşme değişikliği ile birlikte, MİLGEM Projesi kapsamında inşa edilen Fırkateyn gemilerinin donanımları ve sistemleri daha da geliştirilecek. Bu sayede Türk Deniz Kuvvetleri, daha güçlü ve etkili bir şekilde operasyonlarını yürütebilecek.

ASELSAN, TAIS Ortak Girişimi ve STM İş Ortaklığı arasındaki bu işbirliği, Türkiye’nin savunma sanayiindeki yerli ve milli üretimlerin artırılması yönünde önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir. Bu tür projeler, Türkiye’nin savunma sanayiindeki yerlileştirme ve millileştirme politikalarının bir sonucu olarak ortaya çıkmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ASELSAN, TAİS ve STM İle 420 Milyon Euroluk Sözleşme Değişikliği!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!