G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.716,32

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Sergen Yalçın ile Gelecek Sezon için Görüşecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, gelecek sezon için teknik direktör olarak Sergen Yalçın ile görüşme yapacaklarını açıkladı. Antalyaspor Kulübü tarafından düzenlenen iftar programına dernek, vakıf, antrenör, altyapı kadroları ve aileler katıldı. Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapılan organizasyonda konuşan Boztepe, geçen hafta oynadıkları Ankaragücü maçının beklentilerin altında kaldığını belirtti. Maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldıklarını dile getiren Boztepe, Ankaragücü’nün istekli ve baskılı olduğunu söyledi. Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Rizespor maçından 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini belirtti. Süper Lig’de yaşanan olaylar ve TFF istifası hakkında da konuşan Boztepe, kulüplerin aldığı kararlara saygı gösterdiklerini ve dik duruşlarını bozmayacaklarını vurguladı.

Boztepe, maçların yabancı hakemlerle yönetilmesi konusundaki düşüncelerini de paylaştı. Türk futbolunun düzelmesi için yabancı hakemlerin gerekliliğine işaret eden Boztepe, bu konuda birçok kulübün hemfikir olduğunu belirtti. Fenerbahçe’nin Genel Kurulu’nda alınan kararları değerlendiren Antalyaspor Başkanı, kulübün önceliğinin Antalyaspor olduğunu vurguladı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar ve PFDK sevkleriyle ilgili de konuşan Boztepe, cezaların zamanlamasının doğru olmadığını belirtti. Taraftarların sağduyulu olması gerektiğini vurgulayan Boztepe, herhangi bir eylemin kulübe zarar verebileceğini ifade etti.

Sergen Yalçın ile gelecek sezonla ilgili yapılacak anlaşma hakkında konuşan Boztepe, olumsuz bir görüşlerinin olmadığını ve hocayla görüşmeye devam edeceklerini dile getirdi. Sergen Yalçın’ın ailevi sebeplerden dolayı İstanbul’a gitmesi nedeniyle henüz görüşemediklerini belirten Boztepe, en kısa zamanda konuşacaklarını ifade etti. Genel olarak, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe’nin önümüzdeki sezondaki hedeflerini, kulüp içi gelişmeleri ve Türk futbolundaki güncel konularla ilgili düşüncelerini içeren açıklamaları kamuya iletildi. Antalyaspor’un geleceği ve Sergen Yalçın ile yapılacak olası anlaşma üzerine karar süreçleriyle ilgili bilgiler verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Sergen Yalçın ile Gelecek Sezon için Görüşecek!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!