G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,59
CNY4,88
GBP44,94
EURO/USD1,10
BIST9.184,13
Petrol78,33
GR. ALTIN2.912,56
BTC2.181.661,40

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden Dev Uygulama- Binlerce Personel Görevde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla büyük bir uygulama gerçekleştirdi. Bu uygulamada, helikopter ve dronlar da kullanılarak 4 bin personel ve 250 ekip görev aldı. Kent merkezinde gerçekleştirilen uygulamaya katılan İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, yaptığı açıklamada benzer uygulamaların sıklıkla yapıldığını belirtti. Çevik, Antalya’nın dünyanın en güzel ve en güvenli kenti olduğunu vurgulayarak, vatandaşların huzur içinde yaşaması ve ziyaretçilere güven verilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, güvenlik ve istikrarın devam edeceğini vurgulayarak, sahada kontrolü sağlamak, devletin gücünü göstermek ve vatandaşların devlete olan güvenini artırmak ana hedefleri arasında olduğunu açıkladı. Suç örgütlerinin varlığına dair bilgileri reddeden Çevik, suç örgütleri yerine sokak çeteleri ve serserilerin faaliyetlerine son verdiklerini belirtti. Huzur ortamının sağlanması için önleyici faaliyetlere ağırlık verdiklerini ifade eden Çevik, sezonun açılmasıyla birlikte daha fazla önlem alarak vatandaşların güvenliğini sağlama çabasında olduklarını dile getirdi.

Antalya genelinde yapılan uygulamaların eş zamanlı olarak 19 ilçede gerçekleştirildiğini belirten Çevik, özellikle trafik yoğunluğunun olduğu 100 noktada 170 ekip ve 300 personelin görevlendirildiğini açıkladı. Ayrıca genel asayiş huzur uygulaması kapsamında yaklaşık 4 bin personelin katılımıyla 200 ekip ve 50 motorize ekip ile helikopter ve dron desteklerinin de olduğunu belirtti. Sahil hattında Deniz Limanı Şube Müdürlüğüne ait teknelerle denetimlerin sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.

Uygulamaların ardından Kaleiçi bölgesinde turistlerle sohbet eden Çevik, aldıkları olumlu geri dönüşlerin kentteki güven ortamını gösterdiğini ifade etti. Antalya’nın sadece güzellikleriyle değil, güvenliğiyle de ön plana çıktığını belirten Çevik, devam eden uygulamalarla kentin sakinlerine ve ziyaretçilere huzur ve güvenli bir ortam sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden Dev Uygulama- Binlerce Personel Görevde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!