USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Ankara’da Organize Suç Örgütü Operasyonu: Komiser Gözaltına Alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik yapılan soruşturma kapsamında Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli olan komiser G.K. hakkında hareket ettiği diğer şüphelilerle ilgili elde edilen deliller doğrultusunda gözaltı kararı verdi. G.K., Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ayrıca, soruşturmada yer alan şüphelilere ait dijital materyaller üzerinde inceleme yapmak üzere Ankara İl Jandarma Komutanlığı Kriminal Şube Müdürlüğü devam etmektedir.

Soruşturma kapsamında göz altında bulunan N.Ö.K. adlı şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından Ankara Adliyesi’ne sevk edildi. Burada cumhuriyet savcısına ifade veren N.Ö.K., adli kontrol talebiyle Ankara Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Hakimlik sorgusunun ardından yurt dışına çıkma yasağı konularak adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, dosyada yer alan diğer şüphelilerle birlikte hareket ettiği değerlendirilen G.K.’nın 21 Mayıs 2024 tarihinde gözaltına alındığı belirtildi. Ayrıca, dosyada yer alan diğer şüphelilere ait dijital materyaller üzerindeki incelemelerin devam ettiği aktarıldı. Son olarak, N.Ö.K. hakkında gözaltı kararı bulunan dosya şüphelisinin ifadesinin ardından yurt dışı çıkış yasağı adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle Ankara Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildiği ve hakimlik tarafından bu tedbirin uygulandığı bildirildi.

Bu gelişmelerin ardından, AA kaynaklı haberde, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamalar ile soruşturma süreci ve alınan kararlar detaylı bir şekilde aktarıldı. Akışı takip eden okuyucular, sürecin nasıl ilerlediği ve alınan kararların ne yönde olduğu konusunda bilgi sahibi olabilecekler. Öte yandan, soruşturmanın devam ettiği ve şüphelilerin durumlarıyla ilgili yapılacak olan diğer adımların da kamuoyuna duyurulması beklenmektedir. Son olarak, Ankara Adliyesi’nde alınan kararların adil ve hukuka uygun bir şekilde sonuçlandığı vurgulanmaktadır. Bu noktada, kamuoyunun süreci yakından takip etmesi gerektiği belirtilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da Organize Suç Örgütü Operasyonu: Komiser Gözaltına Alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!