G-QXXHXL9JW0
USD34,28
EURO37,49
CNY4,85
GBP44,80
EURO/USD1,09
BIST9.052,96
Petrol78,83
GR. ALTIN2.915,29
BTC2.098.138,78

Anaokulunda 4 yaşındaki çocuk, uykusunda 3 yaşındaki arkadaşını 13 farklı noktadan ısırdı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın olduğu anaokulu, Selçuklu ilçesinde bulunmaktadır ve 24 Nisan günü 4 yaşındaki M.U.S. isimli öğrenci tarafından gerçekleşmiştir. 4 yaşındaki kız öğrenci, uyurken 3 yaşındaki B.C. isimli erkek çocuğuna saldırarak onu 13 farklı noktadan ısırmıştır. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen bu saldırı sonucunda, öğretmenler hızlı bir şekilde müdahale ederek B.C.’yi korumuşlardır.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, mağdur çocuğun ailesi ve okul yönetimi ifade vermiştir. B.C.’nin annesi Elife C., kızının saldırısına uğrayan oğlunun yaşadıklarını anlatarak hastane personelinin ilk tepkisini aktarmıştır. Olayın ciddiyetini vurgulayan Yetkililer, olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın devam ettiğini ve gereken tüm önlemlerin alınacağını belirtmişlerdir. Mağdur çocuğun annesi Elife C., hastanede yaşadığı şok üzerine, “Çocuğu köpek mi pitbull mu ısırdı” diye sorulduğunu belirtmiş; 4 yaşındaki kız çocuğunun 13 farklı noktasından ısırıldığını ve bunların kafatası, gözü, ağzı, yanakları, kulağı, omuzu, parmağı ve kol bileğini içerdiğini dile getirmiştir.

Soruşturma devam ederken, olayın yaşandığı anaokulu ve çocukların güvenliği konusunda daha da dikkatli olunması gerektiği vurgulanmıştır. Veliler ise olayın tüm detayları hakkında bilgi almak istemiş ve çocuklarının güvende olup olmadığı konusunda endişelerini dile getirmişlerdir. Yetkililer, benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını ve çocukların güvenliğinin her şeyden önce gelmekte olduğunu belirtmişlerdir. Bu tür olayların önlenmesi ve çocukların korunması konusunda daha fazla duyarlılık gösterilmesi gerektiği vurgulanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Anaokulunda 4 yaşındaki çocuk, uykusunda 3 yaşındaki arkadaşını 13 farklı noktadan ısırdı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!