USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Aleyna Dalveren’in Lüks Otomobil Üzerinde Dans Ettiği Anlar Polisi Harekete Geçirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, sosyal medya hesabından para dağıtarak dans ettiği ve belinde taşıdığı silahı lüks bir otomobilin üzerine koyduğu anlara ait videoyu paylaştı. Video, İstanbul emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından incelenmeye alındı. Ekipler, Aleyna Dalveren’in adresine operasyon düzenledi. Adreste yapılan aramalarda bin 200 dolar, 250 euro, 50 manat, 50 Ukrayna parası, sahte olabileceği değerlendirilen 3 bin dolar ve 50 euro nakit para, para sayma makinesi, sahte emniyet araç giriş kartı, kelepçe, 2 sahte olabileceği değerlendirilen app plaka, 2 dijital materyal ele geçirdi.

Gözaltına alınan Aleyna Dalveren’e ilişkin yapılan araştırmada, şüphelinin Dilan Polat ve diğer fenomenlerle yoğun bir iletişim trafiği içinde olduğu tespit edildi. Aleyna Dalveren’in, emniyetteki işlemleri sürdürülüyor.

Aleyna Dalveren’in sosyal medya hesabında paylaştığı video, hızla yayılarak geniş bir kesim tarafından izlendi. Bu olayın ardından İstanbul emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, konu hakkında gerekli incelemeleri başlattı ve Aleyna Dalveren’in adresine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda çok sayıda farklı para birimi ve sahte materyaller ele geçirilmesi, olayın ciddiyetini ortaya koydu.

Operasyon neticesinde Aleyna Dalveren gözaltına alındı ve yapılan araştırmalar sonucunda, Dilan Polat ve diğer bazı sosyal medya fenomenleriyle yakın ilişkiler içinde olduğu anlaşıldı. Emniyet, bu durumu da detaylı bir şekilde incelemeye aldı. Aleyna Dalveren’in sosyal medya hesabında paylaştığı video ve ardından yaşanan bu olay, geniş kitlelerde yankı uyandırarak güvenlik güçlerinin dikkatini çekti. Böylece, sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, hukuki süreç başlatılarak adli makamlara sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aleyna Dalveren’in Lüks Otomobil Üzerinde Dans Ettiği Anlar Polisi Harekete Geçirdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!