G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,12
CNY4,84
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.966,82
Petrol74,56
GR. ALTIN2.858,49
BTC2.165.555,47

Alacak Verecek Meselesi Kanlı Bitti: Arkadaşı ve Annesini Canice Bıçakladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün saat 13.30 sıralarında Yeni Mahalle 78. Sokak’ta bulunan Aysel Öztürk ve oğlu Emre Öztürk’ün birlikte yaşadıkları evde meydana geldi. İddiaya göre Akın D., aralarındaki alacak meselesi nedeniyle organik ürün satan Emre Öztürk ve annesi Aysel Öztürk ile konuşmaya geldi. Taraflar arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Akın Demir, yanındaki bıçakla anne-oğlu saldırıp, olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Aysel Öztürk ile oğlu Emre Öztürk’ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından anne-oğulun cansız bedenleri Nazilli Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Akın Demir ise olaydan bir süre sonra suç aleti bıçakla polis merkezine gidip, teslim oldu.

Polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Akın Demir, 7 saat süren ifadesinin ardından tutuklandı. Gerçekleştirilen soruşturma sonucunda Akın Demir’in cinayeti işlediği kabul edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aysel Öztürk ve oğlu Emre Öztürk’ün acı dolu sonları, mahallede büyük üzüntü yarattı. Komşu ve yakın çevreleri, bu olayın sebeplerini anlamaya çalışırken, cinayetin alacak meselesi nedeniyle çıktığına dair iddialar konuşulmaya başlandı. Aysel Öztürk ve Emre Öztürk, mahallelerinde saygın ve sevilen kişiler olarak biliniyordu. Olayın meydana geldiği mahallede hala büyük bir şaşkınlık ve üzüntü hakimdir. Gözler, adaletin sağlanmasını ve benzer bir olayın bir daha yaşanmamasını dileyen vatandaşlarla doludur. Olayın detayları, mahalle sakinlerini derin bir hüzne boğmuş durumda ve cinayetin izleri uzun süre silinmeyecek gibi görünmektedir. Akın Demir’in verdiği ifadeler ve olayın ardındaki gizem, merak konusu olmaya devam ediyor. Gelecek günlerde yapılacak olan mahkeme süreci, olayın aydınlatılması için büyük önem taşımaktadır. Herkes, bu trajik olayın sonuçlanmasını ve adaletin yerini bulmasını umut etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Alacak Verecek Meselesi Kanlı Bitti: Arkadaşı ve Annesini Canice Bıçakladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!