G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.165.174,76

Akşener’den Cemal Enginyurt’a yanıt: “İddialar asılsız, mahkemede ispat etsin”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cemal Enginyurt, geçmiş günlerde Sözcü Tv’de İYİ Parti’nin Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener ve oğlu Fatih Akşener hakkında iddialarda bulundu. Enginyurt, Fatih Akşener’in işsiz olduğunu belirterek, güzel arabaları, Fransa’da yalısı ve Beylerbeyi’nde villası olduğunu iddia etti. Ancak Akşener’den gelen yazılı açıklamada bu iddialar reddedildi. Akşener’in sadece TOGG marka aracı olduğu belirtildi.

Enginyurt programda ayrıca Meral Akşener’in 2004 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğu dönemde, Aydın Doğan’a tazminattan dolayı 140 milyar borcu ve bu borcun Sayın Devlet Bahçeli tarafından ödendiğini iddia etti. Akşener ise bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirtti. Ayrıca Enginyurt’un sürekli olarak ailesi ve yakın çevresi hakkında da gerçek dışı iddialarda bulunduğu ifade edildi.

Akşener, bu tür çamur atma ve iftira kampanyalarına karşı hukuki yollara başvuracağını açıkladı. 07.06.2024 tarihinde medyada yapılan yayının şahsını ve ailesini küçük düşürmeye yönelik olduğunu belirterek, gereken önlemlerin alınacağını vurguladı. Akşener, asılsız iddiaların doğru olmadığını kamuoyuna duyurmak için bu açıklamayı yapma gereği duyduğunu belirtti. Bu nedenle Akşener, doğru olmayan iddiaların düzeltilmesini ve halkın yanlış bilgilendirilmesinin engellenmesini talep etti.

Sonuç olarak, Cemal Enginyurt’un yaptığı iddiaların gerçeği yansıtmadığı ve Akşener’in ailesinin itibarını zedelemeye yönelik olduğu vurgulandı. Akşener, haklılığını hukuk önünde ispat etmek için gerekli adımları atmaya hazır olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Akşener’den Cemal Enginyurt’a yanıt: “İddialar asılsız, mahkemede ispat etsin”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!