USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

AKP’li Meclis Üyesi Yerinde Yere Yatarken Sokak Kedisi de Rol Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazartesi günü AKP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile CHP’li İzmit Belediyesi arasında ilginç bir olay meydana geldi. İki belediye arasında yaşanan ufak bir arbede sonrasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet duruma isyan etti. Olay sırasında AKP’li Kocaeli Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe, bir anda yere yatarak yuvarlanmaya başladı ve polise saldırıldığını iddia etti.

Efe’nin yerde yuvarlandığı anlar sosyal medyada hızla yayıldı ve tartışmalara neden oldu. Bu esnada, bir sokak kedisinin motosikletin yanından geçtikten sonra yuvarlanarak ezilmiş gibi davranan videosu da gündem yarattı. Kedinin hareketi, bir gencin motosiklet sürücüsüne öfke dolu bakışlarına neden oldu ve “AKP’li Kocaeli Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe’nin ikizi” yorumları yapıldı.

Olayların ardından sosyal medyada yapılan paylaşımlar ve videoların hızla yayılması üzerine konu daha da büyüdü. İbrahim Efe’nin yaşadığı olayın ardından belediye başkanları arasındaki gerilim de tırmandı. İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, yaşanan olayları kınarken, Kocaeli Belediye Meclis Üyesi Efe ise kendisine yapılan saldırıları dile getirdi.

Siyaset gündemine oturan bu olay, vatandaşlar arasında da farklı yorumlara neden oldu. Kimileri olayı siyasi bir çekişme olarak değerlendirirken, kimileri ise sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlara tepki gösterdi. İbrahim Efe’nin yerde yuvarlanma sahnesi ve sokak kedisinin videosuyla ilgili yapılan yorumlar, olayın farklı boyutlara taşınmasına sebep oldu.

Son olarak, 27 Nisan 2024 tarihinde yaşanan bu olayın ardından siyasetteki gerilimin arttığı görülüyor. İbrahim Efe’nin durumu ve sokak kedisinin videosuyla ilgili tartışmaların devam edeceği belirtiliyor. Yaşanan olayın detayları ve gelişmeleri merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’li Meclis Üyesi Yerinde Yere Yatarken Sokak Kedisi de Rol Yaptı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!