G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,45
GR. ALTIN2.869,44
BTC2.160.704,28

AK Parti MYK Toplantısı Sonrası Erdoğan’dan Çarpıcı Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleşti. Toplantı, pazar günü gerçekleşen yerel seçim sonuçlarının değerlendirilmesi için yapıldı ve dört saat sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak kurmaylarına uyarılarda bulundu. Toplantıda, 2024 seçimlerindeki katılım oranının düşüşü, enflasyon baskısı, emeklilerin refah kaybı gibi konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda AK Parti’nin yerel seçimlerde aldığı oy kaybına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kendi sorumluluklarını kabul etmenin ve özeleştiri yapmanın önemine vurgu yapan Erdoğan, seçmenin sandığa gitmeme sebeplerini teşkilat, genel merkez ve adaylara bağladı. Yapılan hataların üzerine eğilmek ve gereken adımları atmak gerektiğini belirtti. Enflasyon, Kovid-19 salgını, emeklilerin refah kaybı gibi faktörlerin seçmenin tepkisinde rol oynadığını ifade etti.

Toplantıda “kibir hastalığı”na da dikkat çekilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, partinin her seviyesinde var olduğunu belirttiği sorunlara değindi. İl, ilçe, belde teşkilatlarından bürokrasideki sıkıntılara kadar uzanan bir durumla karşı karşıya olduklarını söyledi. 31 Mart seçimlerinde yaşanan oy kaybının detaylı şekilde analiz edilmesi gerektiğini ifade eden Erdoğan, parti içinde herkesin sorumluluğunu kabul etmesi gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hataların ve eksikliklerin göz ardı edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, partinin geleceği için gereken adımların atılması gerektiğini söyledi. Milletten alınan mesajın net olduğunu belirten Erdoğan, kendi sorumluluklarını ve hatalarını kabul etmenin önemine değindi. Son olarak, partinin geleceğinin toparlanabilmesi için gerekli adımların atılması gerektiğini belirten Erdoğan, milletle olan gönül köprülerinin güçlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Partinin 22 yıllık birikiminin heba edilmemesi gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti MYK Toplantısı Sonrası Erdoğan’dan Çarpıcı Açıklamalar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!