G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.823,39

Taksim’de Kadınlar Arasında Çıkan Kavga Kameralara Yansıdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı Taksim semtinde, Şehit Muhtar Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde gece saat 03.00’te yaşanan olayda, bir kadın partnerini başka bir kadınla sokakta görünce sinirlendi. Kadın, partnerinin yanındaki kadına saldırmaya başladı. Çevredeki erkekler, kavgaya müdahale etmeye çalışırken küfürler havada uçuştu. Olay yerinde bulunan vatandaşlar araya girerek tarafları zorlukla yatıştırdı. Kamera kayıtlarına da yansıyan olayın ardından hiçbir taraf diğerinden şikayetçi olmadı.

Kadının partnerinin başka bir kadınla sokakta görülmesi üzerine çıkan olay, hızla büyüdü. Kadın, partnerinin yanındaki kadına saldırmaya başlayarak “Beni bırakır mısınız?” diye bağırmaya başladı. Kavganın büyüdüğünü gören çevredeki erkekler, kadınların arasına girerek kavgayı ayırmaya çalıştı. Ancak küfürlerin havada uçuştuğu kavga anında dört kadın da olaya karıştı.

Olay, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilirken, çevredeki vatandaşlar da olayı izlemeye başladı. Olay yerine polis ekipleri de sevk edilirken, kavgaya müdahale edildi. Ancak taraflar, şikayetçi olmadıklarını belirterek kendi yollarına devam etti.

Şehit Muhtar Mahallesi’nde yaşanan olay, çevredeki esnaf ve vatandaşlar arasında da büyük şaşkınlık yaratırken, olayın sebebi hakkında ise henüz net bir bilgi verilmedi. Kadın partnerinin başka bir kadınla sokakta görülmesi üzerine çıkan kavganın neyin sonucunda yaşandığı da merak konusu oldu. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlatırken, kavga sırasında herhangi bir yaralanma yaşanmadığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Taksim’de Kadınlar Arasında Çıkan Kavga Kameralara Yansıdı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!