G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,50
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,77
GR. ALTIN2.847,36
BTC2.169.630,32

Bu Hafta İstanbul’da En Çok Konuşulan Etkinlikler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu hafta İstanbul, geniş bir yelpazede çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda, “Toplu Hikayeler”, “Babamın Kelimeleriyle”, “Parmak”, “Çarpışma”, “Tamamen Doluyuz” ve “Limon” oyunları sahnelenecek. Ayrıca Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nun “Parkta Güzel Bir Gün” ve “Maviydi Bisikletim” gibi oyunlar da gösterilecek. Şehir Tiyatroları’nda ise “Kırmızı Küre” ve “Çöp Canavarı” gibi çocuk oyunları yer alacak. Ayrıca Sinema tarihinden seçilmiş filmlerin sahneye uyarlandığı “Film On The Stage” gösterisi de izleyicilere sunulacak.

Konserler kısmında ise piyanist Evgeny Grinko’nun performansı ve İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’nın “Çanakkale Zaferi Konseri” öne çıkıyor. Ayrıca kariyerlerinin başındaki müzisyenlere destek olmak amacıyla düzenlenen “Parlayan Yıldızlar” konseri de müzikseverlerle buluşacak.

Sergiler bölümünde, Albaraka Türk Uluslararası 6. Hat Yarışması’nın ödüllü eserlerini içeren “Güzel Ahlak” sergisi, Taksim Camii Kültür Sanat Merkezi’nde, “İstanbul Tasvirleri” sergisi ise Fatih Belediyesi ev sahipliğinde Kadırga Sanat Galerileri’nde ziyaretçilere açık olacak. Ayrıca Rami Kütüphanesi’nde “Nazif’in Düğmeleri” ve Emin Barın’ın eserlerinden oluşan sergi gibi etkinlikler de devam ediyor.

Mukaddes Emanetler Dairesi’nde ise Hazreti İbrahim’in tenceresi, Hazreti Musa’nın asası, Hazreti Davud’un kılıcı gibi Asr-ı Saadet’e ait mukaddes emanetler ziyaretçilere sergileniyor.

İstanbul bu hafta, sanatseverlere zengin bir program sunuyor. Tiyatro, konser, sergi ve daha birçok etkinlikle dolu olan haftada, yerli ve yabancı sanatçıların performanslarıyla şehir canlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bu Hafta İstanbul’da En Çok Konuşulan Etkinlikler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!