G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,82
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,92
GR. ALTIN2.833,81
BTC2.146.296,58

Galatasaray, Rizespor’u ağırlıyor: İşte detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 29. haftasında lider konumda bulunan Galatasaray, Rizespor ile sahasında karşılaşacak. Karşılaşma Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek ve başlama saati 20.00 olacak. Maç beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak ve Bahattin Şimşek maçın hakemliğini yapacak. VAR hakemi ise Onur Özütoprak olacak. Galatasaray, şu ana kadar 28 maçta 24 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak toplamda 75 puan topladı. Fenerbahçe’nin 2 puan önünde lider olan Galatasaray, Rizespor karşılaşmasına favori olarak çıkıyor.

Rizespor ise 11 galibiyet, 11 mağlubiyet ve 6 beraberlikle 39 puan topladı. 29. hafta öncesinde averajla Başakşehir’in ardında 7. sırada bulunan Rizespor, Galatasaray karşısında zorlu bir mücadele verecek. İki takım arasında yapılan ilk yarı maçında Galatasaray, deplasmanda Rizespor’u 1-0 mağlup etmişti. Galatasaray, Rizespor karşısında bu sezonun ikinci maçında da galibiyetle ayrılmak istiyor.

Galatasaray’ın muhtemel ilk 11’i şu şekilde: Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Berkan Kutlu, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi. Rizespor’un muhtemel ilk 11’i ise şu şekilde: Gökhan, Taha, Aliqulov, Emirhan, Hojer, Muammer, Shelvey, Varesanovic, Olawoyin, Akintola, Minchev. İki takımın kadroları arasında ciddi bir rekabet olacak ve sahada büyük bir mücadele izlenecek.

Galatasaray, liderlik yolunda avantajını korumak ve şampiyonluk için önemli bir adım atmak istiyor. Rizespor ise sürpriz bir sonuç alarak Galatasaray’a karşı direnç göstermek isteyecek. Maçın sonucu merakla beklenirken, futbolseverler büyük bir heyecanla bu mücadeleyi takip edecekler. Maçın sonucunda hangi takımın üstün geleceği ve skor tahminleri ise şimdiden merak konusu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Rizespor’u ağırlıyor: İşte detaylar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!