G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Beşiktaş, Gaziantep FK Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Süper Lig’in 29. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak. Maç öncesinde yapılan antrenmanlarla takımın hazırlıkları sürdürülüyor. Bugün gerçekleştirilen antrenmanda Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Fernando Santos yönetiminde kondisyon ve taktik çalışmaları yapıldı. Antrenmanın ardından yarın yapılacak olan antrenmanla hazırlıklar devam edecek.

Antrenman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı ve çift kale taktik maçıyla tamamlandı. Siyah-beyazlılar, Gaziantep FK maçı hazırlıklarını yarın saat 11.30’da yapacakları antrenmanla sürdürecekler. Takımın maç öncesi son antrenmanıyla taktik ve fiziksel yönlerinin gözden geçirilmesi planlanıyor.

Gaziantep FK maçı öncesi Beşiktaş, antrenmanlarda yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Takımın hedefi, puan ya da puanlar alarak ligde üst sıralara yükselmek ve şampiyonluk yarışında iddialı bir konuma gelmek. Teknik heyet, oyuncuları maça en iyi şekilde hazırlamak ve rakibe karşı doğru stratejiyi belirlemek için antrenmanlarda titizlikle çalışıyor.

Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanına en iyi şekilde hazırlanarak rakibine karşı galibiyet için sahaya çıkmayı hedefliyor. Takım, antrenmanlarda gösterdiği performansla taraftarlarına umut veriyor ve tüm taraftarları maça bekliyor. Maçın sonucu merakla beklenirken, Beşiktaş’ın taraftarları da takımlarına olan desteklerini sürdürüyor.

Gaziantep FK maçı öncesi yapılan antrenmanlarla Beşiktaş’ın hazırlıkları devam ediyor. Takım, antrenmanlarda gösterdiği performansla taraftarlarını umutlandırıyor ve galibiyet için motive olmuş bir şekilde maça hazırlanıyor. Takımın ligdeki pozisyonunu güçlendirmek ve şampiyonluk yarışında iddialı bir konuma gelmek için maçı kazanma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş, Gaziantep FK Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!