G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,29
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol75,12
GR. ALTIN2.831,69
BTC2.158.217,33

Gizem Örge: ‘Kadın Voleybol Milli Takımımızla Tüm Türkiye’nin Gururu Olduk, Kadınlara İlham Verdik’ – Fenerbahçe’nin Yıldız Liberosu Anlattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin başarılı liberosu Gizem Örge, Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki Çamlıca Mahallesi’ndeki Harzemşahlar İlkokulu’nda Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamada, Türkiye’nin gururu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet’in “1” numaralı libero oyuncusu olduğunu belirtti. Gizem Örge, Türk kadınları ve genç kızların voleybol milli takımının başarıları sayesinde ilham aldığını ve gururlandığını ifade etti.

Fenerbahçe Opet’in Sultanlar Ligi’nde mücadele ettiği sıralarda Ankara’da PTT ile oynadığı maç için başkente gelen Gizem Örge, kısa süreli bir izin alarak mahallesini, okulunu ve ailesini ziyaret etti. Harzemşahlar İlkokulu’nda ilk kez voleybol topu eline aldığını hatırlayan Gizem, bu anıların canlandığını ve voleybola nasıl başladığını anılarla anlattı. Sokakta büyüme şansı bulamayan çocuklar için üzüldüğünü belirterek, kendi çocukluğunun keyifli geçtiğini dile getirdi.

Gizem Örge, Türkiye’nin gururu olmanın verdiği mutluluğu mahalle sakinlerinin gösterdiği sevgi ile paylaştı. Voleybolun çocuklukta sadece bir oyun olduğunu ve bu oyun sayesinde hayallerinin gerçekleştiğini belirten Gizem, kız çocuklarına hayallerinin peşinden gitmelerini tavsiye etti. Çocukluk yıllarına dair anılarını paylaşırken, mahalle halkının kendisine gösterdiği sevgiden mutluluk duyduğunu söyledi.

Gizem Örge’nin voleyboldaki başarısında babasının ve abisinin desteğinin büyük payı olduğunu vurguladığı açıklamalarında, ailesinin her zaman yanında olduğunu ve onlara duyduğu minneti dile getirdi. Avrupa şampiyonluğu sonrasında babasına duygusal bir mesaj gönderdiği anılarından bahseden Gizem, ağabeyiyle olan ilişkisinden ve babasının voleybol kariyerindeki desteklerinden bahsetti.

Hayal ettiği bir diğer sporcu olma hedefi olan Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na odaklandığını belirten Gizem, milli takımı ve Fenerbahçe’yi başarıya taşımak için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını belirtti. Fenerbahçe’de forma giymenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu ifade eden Gizem, takım arkadaşı Melissa Vargas’ı övgü dolu sözlerle anlattı. Milli takımın başantrenörü Daniele Santarelli’ye olan saygısını dile getiren Gizem, tüm teknik ekiple birlikte hedeflerine doğru ilerlediklerini belirtti.

Gizem Örge’nin dedesi, ailece Fenerbahçeli olmanın gururunu yaşadıklarını ve torununun başarısından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Ailenin Fenerbahçe sevgisini ve Gizem Örge’nin spor kariyerini örnek veren dede, torununun başarısından dolayı duydukları gururu ve mutluluğu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gizem Örge: ‘Kadın Voleybol Milli Takımımızla Tüm Türkiye’nin Gururu Olduk, Kadınlara İlham Verdik’ – Fenerbahçe’nin Yıldız Liberosu Anlattı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!