G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.999,06

Real Madrid ve Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Finale Yükseldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu rövanşları oynandı ve Real Madrid ile Manchester City çeyrek finale yükseldi. Real Madrid, Leipzig’i 1-0 yenerek avantaj sağladığı maçın rövanşında Almanya takımını ağırladı. Vinicius Junior’un golüyle öne geçen Real Madrid, Willi Orban’ın golüne engel olamayarak maçı 1-1 berabere tamamladı ve çeyrek finale adını yazdırdı. Milli futbolcumuz Arda Güler ise yedekler arasındaydı ama oyuna giremedi.

Manchester City ise Kopenhag karşısında etkili bir performans sergileyerek 3-1 kazandığı maçın rövanşında sahadan galip ayrıldı. Manuel Akanji, Julian Alvarez ve Erling Haaland’ın golleriyle Manchester City, Kopenhag’ı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Kopenhag’ın tek golünü Mohamed Elyounoussi kaydetti. Manchester City, Avrupa kupalarında üst üste dokuz iç saha maçında en az 3 gol atan ilk takım oldu.

Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu, 12-13 Mart tarihlerinde oynanacak rövanş maçlarıyla tamamlanacak. Çeyrek finaldeki eşleşmeler, rövanş mücadelelerinin ardından yapılacak kura çekimiyle belirlenecek. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan ve mücadele devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Real Madrid ve Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Finale Yükseldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!