G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.694,94

AKP’nin İstanbul Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: “İstanbul terk edilmişliğinize rağmen ayakta kalmayı başardı!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Silivri’de düzenlenen Eski Belediye Binası Temel Atma Töreni programında konuştu. Programa Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve birçok vatandaş da katıldı. Kurum, temel atma töreninde İstanbul’un son beş yılda nasıl terk edildiğini ve ihmal edildiğini vurgulayarak, “İstanbul, sizin bunca ihmali ve terk edilmişliğinize rağmen ayakta kalmayı başardı” dedi.

Kurum, İstanbul’un AKP’nin destekleriyle ayakta kaldığını belirterek, “Bu yönetimin beş yılda başlayıp da bitirdiği tek şey İstanbul oldu” şeklinde konuştu. İstanbul’da yaşanan yanmış otobüsler, bozuk metrolar ve trafik sorunlarına dikkat çeken Kurum, bu projelerin belediye başkanı İmamoğlu tarafından başlatılmış ve bitirilmiş tek şey olduğunu söyledi.

Ayrıca Kurum, İstanbulluların en temel belediye hizmetlerini bile alamadığını ve CHP’li başkanın ulaşım sorunlarını çözemediğini belirterek, “Metro istediler, otobüs istediler ama yapmadılar” dedi. İstanbul’un hak ettiği projelerle buluşturulacağını vurgulayan Kurum, vatandaşların beklentilerine cevap vereceklerini ve çözüm getireceklerini ifade etti.

Kurum, İmamoğlu ve CHP yönetiminin beş yıl boyunca İstanbul’a uğramadıklarını ve mitinglerle vakit kaybettiklerini belirterek, “31 Mart akşamı hesap sorma günü gelecek. O kibirli belediye başkanı da süresiz tatile gidecek. Şehrimize gerçek hizmetkarları getirerek, hizmet belediyeciliği yapacağız” dedi. Kurum, projeleri ve hizmetleriyle İstanbul’u hak ettiği seviyeye getireceklerini ve vatandaşların beklentilerini karşılayacaklarını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’nin İstanbul Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: “İstanbul terk edilmişliğinize rağmen ayakta kalmayı başardı!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!