G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,75
GR. ALTIN2.839,59
BTC2.163.014,92

İmralı Adası’nda Kaybolan Mürettebat Üyesinden Acı Haber: Deniz Yüzeyinde Erkek Cesedi Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 15 Şubat’ta, Karacabey ilçesi açıklarında meydana geldi. “Batuhan A” adlı gemi, İmralı Adası’nın güneybatısında su alarak batmıştı. Geminin 6 mürettebatından 2 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı, ancak diğer 4 mürettebat hala kayıp. Murat Altıntaş, Hasan Mehmet Uyanık, Murat Çalışkan ve Ahmet Atav’ı bulma çalışmaları 18’inci gününde devam ediyor.

Deniz yüzeyinde, arama çalışmalarının sürdüğü bir gününde, İmralı Adası açıklarında ekipler su yüzeyinde bir erkek cesedi buldu. Bu cesedin kayıp 4 mürettebattan birine ait olduğu düşünülmekte ve ceset, kimlik tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Vali Mahmut Demirtaş, bulunan cesedin kimliğinin belirlenmesi için DNA örneklerinin alınacağını ve ardından kimlik bilgilerinin tespit edileceğini belirtti. Arama çalışmaları ise İmralı Adası açıklarında devam ediyor.

Arama çalışmalarında Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı ekiplerin yanı sıra 3 römorkör, uçak, helikopter, 84 araç, 6 gemi, 2 tekne, 14 bot, 8 insansız hava aracı ve dronlar da kullanılıyor. Ancak hala kayıp 4 mürettebata ulaşılamadı.

Olayın detayları, kayıp mürettebatın bulunup bulunmadığı ve geminin neden battığı konusunda henüz net bir açıklama yapılmazken, arama çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğü belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmralı Adası’nda Kaybolan Mürettebat Üyesinden Acı Haber: Deniz Yüzeyinde Erkek Cesedi Bulundu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!