G-QXXHXL9JW0
USD34,06
EURO38,07
CNY4,84
GBP45,45
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,45
BTC2.161.257,70

Fenerbahçe’den Karagümrük’e giden Emre Mor’dan Çarpıcı Açıklamalar: En İyi Anlaştığı Oyuncu Alioski!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Karagümrük’e kiralanan Emre Mor, bir röportajında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mor, Fenerbahçe’de en iyi anlaştığı oyuncunun Alioski olduğunu söyledi ve transfer tercihini sakatlık sonrası özgüven kazanma amacıyla yaptığını belirtti. Yardımlaşma ve kazan-kazan ilişkisine vurgu yapan Mor, Karagümrük’te oynamaya tekrar başladığını ve kendisini daha iyi hissettiğini ifade etti.

Emre Mor, Karagümrük’te teknik direktör Shota Arveladze’yle olumlu bir ilişkisi olduğunu ve Arveladze’nin kendisine karşı anlayışlı ve destekleyici olduğunu belirtti. Arveladze için “baba figürü gibi” ifadelerini kullanan Mor, antrenmanlarda yeterince hazır olmadığını ve küçük sakatlıklar yaşadığını da ekledi.

Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella’nın antrenmanlarını ziyaret etmesinden ve Mor’a özel ilgi göstermesinden dolayı memnun olduğunu belirten Emre Mor, her zaman milli takım için hazır olduğunu ve bir fırsat verilmesi halinde her şeyini vereceğini söyledi. Ancak milli takımda pozisyonunun zorlu bir yarış olacağının da farkında olduğunu vurguladı.

Süper Lig’in rekabetçi yapısına işaret eden Emre Mor, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin çılgınca bir performans sergilediğini ve alt sıralardaki mücadelelerin de önemli olduğunu belirtti. Kendi takımı için endişelenmediğini ve küme düşme konusunda rahat olduğunu ifade eden Mor, son maçlarda takımının performansına güvendiğini dile getirdi.

Kariyerinde en iyi anlaştığı takım arkadaşının Alioski olduğunu ve hala onunla görüştüğünü belirten Emre Mor, geçmişteki Fenerbahçe-Beşiktaş maçının kendilerini geri ittiğini ve kazansalardı her şeyin farklı olabileceğini ifade etti. Emre Mor’un röportajında dikkat çeken açıklamalarından biri de, eğer bir erkekle evlenmek zorunda kalsaydı Alioski ile evlenmek isteyeceğini söylemesiydi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’den Karagümrük’e giden Emre Mor’dan Çarpıcı Açıklamalar: En İyi Anlaştığı Oyuncu Alioski!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!