G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO36,96
CNY4,81
GBP44,43
EURO/USD1,08
BIST8.831,66
Petrol74,91
GR. ALTIN3.023,67
BTC2.282.624,74

Eğitimde Fırsat Eşitliği Projesi: “İyilik Köprüsü”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Tam Ev Derneği, eğitimde fırsat eşitliği projelerini geliştirmeye yönelik olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ile bağlarını güçlendiriyor.

Liv Hospital’ın ev sahipliğinde, Liv Hospital’ın değerli üst düzey yetkililerinin katkılarıyla ve iyilik gönül elçisi Monik İpekel’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhurbaşkanı’nın eşi Sibel Tatar ile iş birliği görüşmeleri yapıldı.

Etkinliğin amacı, Türkiye Cumhuriyeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) arasında kadın istihdamını ve eğitimi güçlendirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirmek ve iki ülke arasında bir iyilik köprüsü kurmaktır.

Toplantıda, kadınların eğitimine ve toplumsal gelişimine katkı sağlamak için ortak projelerin geliştirilmesi kararlaştırıldı.

Törenin sonunda, Sibel Tatar’a kadın hakları ve eğitim alanında yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

TAMEV Başkanı Nuray Marçak, toplantıda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Bugün iki ülke arasında güçlü bir dayanışma ve iyilik köprüsü kuruyoruz. Sayın Sibel Tatar’ın kadınların gelişimi için yaptığı çalışmalar hepimize ilham veriyor. Projelerimizin başarısında büyük emeği olan gönül elçimiz Monik İpekel ve sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek veren Liv Hospital ailesi ile kadınların ve çocukların eğitimde fırsat eşitliğine ulaşmasını sağlamak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

Bu yıl İstanbul’da eğitim gören Kıbrıslı gencimize TAMEV Eğitim bursu vererek eğitimde gönül birliğini sürdüreceğiz.Tam Ev: Eğitimde Fırsat Eşitliği için güçlü bir gelecek! Çalışmalarına devam edecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eğitimde Fırsat Eşitliği Projesi: “İyilik Köprüsü”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!