G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,01
CNY4,81
GBP44,46
EURO/USD1,08
BIST8.838,60
Petrol75,91
GR. ALTIN3.022,23
BTC2.312.954,89

Mezarlıkta Dehşet: Anne ve İki Kızına Yönelik Cinayet! Saldırgan Kaçtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da Kabir Ziyareti Sırasında Cinayet: Üç Kişi Hayatını Kaybetti

Adana’nın Sarıçam ilçesinde yer alan Buruk Mezarlığı’nda kabir ziyareti sırasında trajik bir olay yaşandı. 44 yaşındaki Şenay Gerçek ile kızları 22 yaşındaki Gaye Gerçek ve 20 yaşındaki Güldane Gerçek, silahlı saldırıya uğrayarak hayatlarını kaybetti. Üç kadının cenazeleri, cinayet anının gerçekleştiği mezarlıkta yan yana toprağa verildi.

Dün saat 16.00 sularında Buruk Mezarlığı’na gelen Gerçek ailesi, 24 Ağustos’ta intihar eden Güldane’nin bir çocuğunun babası olan 44 yaşındaki Muzaffer Erkuvan’ın mezarını ziyaret ederek dua etti. Ziyaretin ardından aile, dinlenmek üzere mezarlık içerisinde musalla taşına yakın bir bankta oturdu.

Saldırı Anı: Motosikletli Saldırgan Tabancayı Çekti

Bu esnada, Güldane Gerçek’le dini nikahla birlikte yaşayan Muzaffer Erkuvan’ın babası olduğu öğrenilen Şemsettin Erkuvan, motosikletle kadınların yanına gelerek tabancasıyla ateş açtı. Üç kadın, vuruldukları anda kanlar içinde yere yığıldı. Saldırgan, olayın ardından motosikletle hızla olay yerinden kaçtı.

Bölgeden yapılan ihbar üzerine olay yerine intikal eden ekipler, Şenay, Gaye ve Güldane Gerçek’in olay yerinde hayatlarını kaybettiğini belirledi. Cenazeler yapılan incelemelerin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Saldırganın Peşinde: Aile Oğlunun İntiharından Sorumlu Tutulmuş

Saldırganın kaçışının ardından, güvenlik güçleri her yerde onu aramaya başladı. Edinilen bilgilere göre, Muzaffer Erkuvan’ın, Gerçek ailesini kendi oğlunun intiharından sorumlu tuttuğu öğrenildi.

Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemleri tamamlanan anne ve kızlarının cenazeleri, bu sabah yakınlarına teslim edildi. Daha sonra, cinayetin işlendiği Buruk Mezarlığı’na götürülen cenazeler, kılınan cenaze namazının ardından yan yana toprağa verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mezarlıkta Dehşet: Anne ve İki Kızına Yönelik Cinayet! Saldırgan Kaçtı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!