G-QXXHXL9JW0
USD34,30
EURO37,51
CNY4,85
GBP44,82
EURO/USD1,09
BIST9.019,35
Petrol78,81
GR. ALTIN2.908,57
BTC2.089.697,87

Rahmi Koç: Hayaller, Korkular ve İdol Yolu – Doğum Gününde Nejat İşler ile Çarpıcı İtiraflar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, doğum gününü özel bir etkinlikle kutladı. Gelini Caroline Koç’un sahibi olduğu ‘Selamlique İstanbul’un YouTube kanalında yer alan ‘1 Fincan Kahve, 40 Soru’ programına ünlü oyuncu Nejat İşler konuk oldu.

Rahmi Koç, holdingin merkezinde gerçekleştirilen bu buluşmada İşler’in sorularına içten ve etkileyici yanıtlar verdi.

Koç, en çok hayalini kurduğu anıyı paylaşırken, “Plajda mayo ile plansız programsız gezmek en büyük hayalimdi ama bu hiç gerçekleşmedi,” dedi. Geçmişte yaşadığı bir olayı da anlatan Koç, “Yeni Kaledonya’da polisler teknemizi basarak uyuşturucu aradı. O an hepimiz çok korkmuştuk,” ifadesini kullandı.

Günlerin uzamasını istemediğini dile getiren Koç, “Eğer gün 48 saat olsaydı, bana ancak yetebilirdi,” şeklinde bir değerlendirme yaptı. Ayrıca, şirkette bir günlüğüne başka birinin işini yapma şansı olsa, ya çaycı ya da odacı olacağını ifade etti.

Kız isteme geleneğine dair de samimi bir itirafta bulunan Koç, “Kız istemeye hiç gitmedim,” dedi. İdol olarak Henry Ford’u örnek aldığını belirten Koç, müzik zevkiyle ilgili olarak ise “En çok Julio Iglesias dinler ve en çok James Bond filmleri izlerim,” ifadesine yer verdi.

Son olarak, “Nezaket, dostluk, terbiyeli olmak, dedikodu yapmamak ve nefret etmemek; üzerinde titizlikle durduğum konular,” diyerek önemli değerlerine dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rahmi Koç: Hayaller, Korkular ve İdol Yolu – Doğum Gününde Nejat İşler ile Çarpıcı İtiraflar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!